Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
OUTLET - 40% korting

Gezondheidsvoorlichting en ziektepreventie (licht beschadigd)

Paperback Nederlands 2009 9797090106217
Let op: Dit is een licht beschadigd exemplaar.
Niet leverbaar.
OUTLET - 40% korting

Samenvatting

In Gezondheidsvoorlichting en ziektepreventie staan de belangrijkste concepten, theorieën en modellen op dit gebied centraal. Ook worden er handvatten aangereikt om (evidence based) concrete toepassingen te realiseren, resultaten te meten en kritisch na te denken over verbeteringen in de toekomst.

Gezondheidsvoorlichting en ziektepreventie biedt modellen op individueel, gezins- en gemeenschapsniveau. Daarbij haakt het boek zo veel mogelijk in op actuele ontwikkelingen in de maatschappij, zoals de veranderende leefomgeving, sociale en culturele verschillen en de toename van overgewicht, drink- en rookgedrag en stress.

Gezondheidsvoorlichting en ziektepreventie is bestemd voor studenten in het hoger onderwijs die een verpleegkundige of paramedische opleiding volgen.

Nola Pender was verbonden aan de University of Michigan en is inmiddels gepensioneerd; Carolyn Murdaugh is verbonden aan de University of Arizona en Mary Ann Parsons aan de University of South Carolina. Marian Adriaansen, verantwoordelijk voor de Nederlandse vertaling en bewerking, is als lector Langdurige Zorg verbonden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Specificaties

ISBN13:9797090106217
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:392
Druk:5
Verschijningsdatum:15-12-2018
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gezondheidsvoorlichting en ziektepreventie (licht beschadigd)