Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , , e.a.

Verandering versnellen

Voordeelpakket

Ingenaaid Nederlands 2021 9797090130106
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Voordeelpakket van drie boeken.

De Connected Company
Connected company's zijn in het voordeel: ze leren en bewegen sneller dan hun concurrenten. Terwijl andere bedrijven risico's analyseren, grijpen zij kansen.

Management in Singularity
Dit boek geeft inzicht in belangrijke trends & ontwikkelingen en geeft handreikingen voor de eerste cruciale stappen die jij en jouw organisatie kunnen zetten.

Breaking Bad Habits
Strateeg Freek Vermeulen, iemand met een scherp oog voor het absurde, biedt in dit boek hulpmiddelen aan om slechte praktijken op het spoor te komen en je organisatie ervan te vrijwaren.

Specificaties

ISBN13:9797090130106
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Uitgever:Boom
Verschijningsdatum:26-2-2021
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Dave Gray

Leider en manager Dave Gray heeft een achtergrond in design. Hij werkte met veel van ’s werelds grootste ondernemingen, maar ook met middelgrote bedrijven, startups, executives en individuen. Dave is oprichter van adviesbedrijf voor strategisch ontwerp XPLANE en medeoprichter van Boardthing, een samenwerkingsplatform voor verspreid werkende teams. Hij schreef eerder al twee boeken over design (visueel denken), verandering en innovatie: Gamestorming: Spellen voor vernieuwers en veranderaars, en De Connected Company. Zijn aandachtsgebied is de menselijke kant van verandering en innovatie. In het bijzonder: • Wat maakt dat mensen nieuwe ideeën omhelzen, vooral als die ingrijpen in diep ingebedde gewoonten en gedragingen? • Hoe kun je dingen die een goed idee lijken – plannen, ideeën, strategieën – tot leven wekken in de echte wereld?

Andere boeken door Dave Gray

Over Thomas Vander Wal

Thomas Vander Wal, principal bij InfoCloud Solutions, adviseert bedrijven over social business, digitale content en de omslag van persoonlijke naar sociale informatie. Hij heeft zitting in de stuurcommissie van het Web Standards Project, hielp bij de oprichting van het Information Architecture Institute en bedacht de term 'folksonomy'.

Andere boeken door Thomas Vander Wal

Over Tjeu Blommaert

Tjeu Blommaert was onder meer hoogleraar bedrijfseconomie aan de Universiteit Maastricht. Hij is (mede)auteur van tientallen boeken op het gebied van de bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. Zijn bedrijf Blommaert Enterprise, gevestigd in Maastricht en in Willemstad, kent zowel een trainingsbureau als een consultancytak. Hij was een van de meest gevraagde sprekers op seminars en congressen. Tjeu was partner (in deeltijd) bij CroweHorwath Foederer accountants en consultants. Tjeu Blommaert overleed op 28 september 2016.

Andere boeken door Tjeu Blommaert

Over Stephan van den Broek

Stephan van den Broek houdt zich bezig met 'opportunity & risk management' en heeft zich zodoende als 'financial' aangeleerd voortdurend vooruit te kijken. De constatering dat 'cultuur' de toekomstperceptie en actiebereidheid binnen de organisatie vervormt, leidde tot het boek Vertrouwen als Bron van Winst: de harde resultaten van soft controls dat hij samen met Tjeu Blommaert schreef. Hij is partner binnen Management Meets Singularity en verbonden aan Koenen en Co.

Andere boeken door Stephan van den Broek

Over Erik Kolthof

Erik Kolthof is de afgelopen jaren werkzaam geweest voor Yacht en Randstad Holding in diverse nationale en internationale functies zoals competence director Finance en ICT. Hierin stonden trends & ontwikkelingen, kennisontwikkeling en kennisdelen centraal. Met name zijn expertise over de financiële en ICT-arbeidsmarkt leidden tot diverse persberichten en andere publicaties. Vanaf maart 2016 is hij werkzaam bij de NBA als senior adviseur Accountants in Business.

Andere boeken door Erik Kolthof

Over Freek Vermeulen

Freek Vermeulen is hoogleraar strategie en ondernemerschap aan de London Business School. Hij is de eerste winnaar ooit van de Excellence in Teaching Award van deze topuniversiteit, en kreeg vele internationale prijzen voor zijn onderzoek naar strategisch management – in het bijzonder voor de toepassing van rigoureus onderzoek naar verbetering van de managementpraktijk. Freek schrijft geregeld voor onder andere Harvard Business Review, The Financial Times, Forbes en The Wall Street Journal. The Financial Times noemde hem een ‘rijzende ster’ en ‘nieuwe managementgoeroe’.

Andere boeken door Freek Vermeulen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verandering versnellen