Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Nieuws

Jeroen Ansink | 23 november 2016

The man who knew wint FT and McKinsey business book of the year award

The man who knew van Council of Foreign Relations-onderzoeker Sebastian Mallaby heeft de Financial Times and McKinsey Business Book Award van 2016 gewonnen.

Dat heeft de jury gisteren tijdens een diner in Londen bekendgemaakt. The man who knew, een biografie van voormalig Federal Reserve-voorzitter Alan Greenspan, werd door juryvoorzitter en Financial Times-hoofdredacteur Lionel Barber aangeprezen als een 'indrukwekkend studieus werk'. ‘Het is een meesterstuk van politieke economie, en boven alles een genot om te lezen.’ De andere genomineerden waren The rise and fall of American growth van econoom Robert Gordon, What works van Harvard-hoogleraar Iris Bohnet, The 100-year life van Lynda Gratton en Andrew Scott, Makers and takers van Rana Foroohar, en Duncan Clarks Alibaba. Aan de onderscheiding, die vorig jaar werd toegekend aan The rise of the robots van Martin Ford, is een geldbedrag van dertigduizend pond verbonden.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden