Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

EVENT - Verdraaide organisaties

Minder controle, beter resultaat

Seminar met Wouter Hart, Jaap Peters, Ruud Klarenbeek

Seminar met Wouter Hart, Jaap Peters, Ruud Klarenbeek

EVENT - Verdraaide organisaties

Minder controle, beter resultaat

Met onder andere...

Wouter Hart Wouter Hart
Jaap Peters Jaap Peters
Ruud Klarenbeek Ruud Klarenbeek

Over dit seminar

Verdraaide organisaties
Principes uit de 20ste eeuw zijn niet meer geschikt om organisaties te leiden en verder te brengen. Maar er is nu nog sprake van een patroon van beheers-instrumenten waardoor we vaak een tegenovergesteld effect krijgen. We zijn ‘de bedoeling’ uit het oog verloren en proberen via een systeemwereld een mythe van beheersbaarheid te creëren. Dat werkt averechts.

Dat is een van de observaties van Wouter Hart in zijn bestseller ‘Verdraaide organisaties’. Het boek raakt blijkbaar een gevoelige snaar, want het staat al langer dan een half jaar in de Managementboek top-100, waarvan inmiddels al meer dan één maand op nr. 1.

Tijdens deze middag kijkt Wouter Hart samen met Jaap Peters – bekend van Rijnland’s organiseren en Slow Management – en Ruud Klarenbeek – directeur van de JP van den Bent Stichting – naar een nieuwe en andere aanpak van organiseren. Vaak levert die betere resultaten op dan onze ‘oude’ organisatievormen.

Wilt u meer weten? Kom dan vooral ook op donderdag 26 september naar dit middagseminar voor andersdenkenden.

Boekenpakket bij dit seminar

Verdraaide organisaties
Wouter Hart
Verdraaide organisaties
35,95
Het Rijnland praktijkboekje
Jaap Peters
Het Rijnland praktijkboekje
9,99
Verdraaide organisaties (Management Summaries)
Ronald Buitenhuis
Verdraaide organisaties (Management Summaries)
9,99

Sprekers

Wouter Hart
Wouter Hart
Wouter Hart (1977) is adviseur bij BrainShare, een organisatieadviesbureau op het gebied van strategie(implementatie), procesmanagement en resultaatgericht organiseren. Hij studeerde Culturele Maatschappelijke Vorming en is vanuit deze creatieve, niet bedrijfskundige achtergrond op zoek naar nieuwe principes binnen het organiseren en leiding geven.
Jaap Peters
Jaap Peters
Jaap Peters (bedrijfskundige) is auteur van de bestseller Intensieve menshouderij, veelgevraagd spreker over Rijnlands organiseren en organisatie-activist bij DeLimes organisatieontwikkeling. Hij is initiatiefnemer en medeoprichter van het kwartaalmagazine Slow Management.
Ruud Klarenbeek
Ruud Klarenbeek
directeur/bestuurder van de JP van den Bent Stichting.

Praktische informatie

Locatie

Seats2meet Utrecht
Seats2meet Moreelsepark 65 3511 EP Utrecht T 030 2393838

Routebeschrijving

Programma

13.00 uur
U bent van harte welkom voor de netwerklunch

13.30 uur Kick-off door Wouter Hart

13.45 uur
Verdraaide organisaties - Terug naar de bedoeling - Wouter Hart
Met minder krampachtige beheersbaarheid veel betere resultaten behalen. Het kan, maar hoe dan?

14.30 uur
Stop met systeemfabrieken - Ruud Klarenbeek
Regels en controlesystemen leiden de aandacht alleen maar af van waar het echt om gaat. Maar hoe bereik je dan je organisatiedoelen?

15.15 uur Social networking break

15.45 uur
Terug naar de kern: Rijnlands denken in de praktijk - Jaap Peters
Leiderschap is gericht op het bevorderen van autonomie en vakmanschap. Hoe richt u uw organisatie Rijnlands in?

16.30 uur
Afsluiting door Wouter Hart & social networking borrel

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 249,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt het actuele boekenpakket ter waarde van € 48,44 (incl. btw). Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

 

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

 

Kortingen
Bent u voornemens om met meerdere deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

12 OKT
Seminar
Tijdens derde editie van het Jaarcongres Veranderen met Impact krijg je inspiratie vande Inner Development Goals; een unieke combinatie van vaardigheden die we nodig hebben om complexe maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Meer
545,-
02 NOV
Seminar
Op het Jaarcongres Teamcoaching – Teams onder druk inspireert de top van teamcoachend Nederland jou om nieuwe stappen te zetten in je ontwikkeling als teamcoach. Meer
595,-
02 NOV
Collegereeks
In zes colleges ontwikkel je kennis en vaardigheden over het samen met andere partijen werken aan de maatschappelijke opgaven van deze tijd. Met belangrijke deskundigen op dit gebied: Jaap Boonstra, Wilfrid Opheij, Edwin Kaats, Manon de Caluwé, Marc Wesselink, Shirine Moerkerken en Hans Vermaak. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden