Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Masterclassreeks: Persoonlijke effectiviteit

Slimmer organiseren, beter onderhandelen, productiever samenwerken

Seminar met Manon Bongers, George van Houtem, Ronald van de Buld, Peter van Loevezijn, Rik Siere, Els Burger, Rik Siere

Seminar met Manon Bongers, George van Houtem, Ronald van de Buld, Peter van Loevezijn, Rik Siere, Els Burger, Rik Siere

Masterclassreeks: Persoonlijke effectiviteit

Slimmer organiseren, beter onderhandelen, productiever samenwerken

Met onder andere...

Manon Bongers Manon Bongers
George van Houtem George van Houtem
Ronald van de Buld Ronald van de Buld

Over dit seminar

Extra: Alle deelnemers ontvangen gratis het actiepakket 'Persoonlijke effectiviteit in een connected world'.

Uw talenten, de ooit afgeronde opleiding, uw werkervaringen (en) zijn niet voldoende om continu succes te hebben en voortdurend al uw doelen te halen. Hoe kunt u optimaal presteren, wat helpt u om de drijfveren van uzelf en anderen te doorgronden, en beter te benutten, hoe komen al uw talenten echt - en blijvend - tot bloei?

Managementboek start dit najaar op 18 november met de actuele masterclassreeks ‘Persoonlijke effectiviteit' om u hierbij gericht te ondersteunen. 5 experts van formaat reiken u in 5 inspirerende en zeer praktijkgerichte masterclasses de kennis en tools aan die u nodig heeft om als professional succesvol te blijven.

  • Ronald van de Buld over information overload en prioriteiten
  • Rik Siere, Els Burger over luisteren & communiceren voor professionals
  • George van Houtem over de dirty tricks van het onderhandelen
  • Manon Bongers over dealen met de ander
  • Peter van Loevezijn over slimmer presenteren

Leer slimmer organiseren, beter onderhandelen, productiever samenwerken in een praktische setting.

De Managementboek Events zijn CEDEO erkend. Inmiddels hebben meer dan 5000 professionals onze bijeenkomsten bezocht en hoog gewaardeerd.

Boekenpakket bij dit seminar

Prioritijd!
Ronald van de Buld
Prioritijd!
27,50
Je iPad als mobiel kantoor
Peter van Loevezijn
Je iPad als mobiel kantoor
9,95
Onderhandelen als het heet wordt
George van Houtem
Onderhandelen als het heet wordt
21,50
Dealen met je baas!
Manon Bongers
Dealen met je baas!
32,50
Ongehoord!
Rik Siere
Ongehoord!
33,50
Pakket persoonlijke effectiviteit in een connected wereld
Jan Vermeiren
Pakket persoonlijke effectiviteit in een connected wereld
59,50

Sprekers

Manon Bongers
Manon Bongers
Manon Bongers is expert op het gebied van gedrag van mensen in organisaties. Ze is trainer, coach, therapeut, procesbegeleider en auteur van de managementboeken 'Psychologie voor managers' en ‘Dealen met je baas’. Zij is internationaal erkend opleider en supervisor in de Transactionele Analyse. Sinds 2006 is Manon eigenaar van Opleidingsinstituut Bongers & Partners, een organisatie gespecialiseerd in gedragsverandering. Uniek: de Praktijkgerichte psychologieprogramma’s ‘Coachen vanuit de positieve psychologie’, ‘Psychologie voor managers’ en ‘Psychologie op de werkvloer’ zijn gebaseerd op de boeken van Manon Bongers: 'Psychologie voor managers - leidinggeven aan verschillende karakters', 'Dealen met je baas - versterk je werkrelaties door inzicht in jezelf, je leidinggevende en je collega's' en ‘Coachen vanuit de positieve psychologie’ – hoe je gedrag leert begrijpen en beïnvloeden.
George van Houtem
George van Houtem
George van Houtem is vennoot van Holland Consulting Group en mededirecteur van het HCG Onderhandelingsinstituut. Hij begeleidt onderhandelingen en traint en coacht op onderhandelingsvaardigheden en technieken. George is auteur van de bestsellers De dirty tricks van het onderhandelen en Onderhandelen als het heet wordt.
Ronald van de Buld
Ronald van de Buld
Ronald van de Buld onderzocht voor zijn studie het fenomeen information overload. Met deze kennis en ook persoonlijke ervaring helpt hij mensen en organisaties hun information overload te overleven.
Peter van Loevezijn
Peter van Loevezijn
Rik Siere
Rik Siere
Rik Siere (1961) is een ervaren communicatieadviseur. Na zijn opleiding Communicatie aan de HEAO in Utrecht studeerde hij in 1994 afin de Sociale Wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij volgde opleidingen op het gebied van advisering, kwaliteit van dienstverlening, auditing, management, persoonlijke effectiviteit en coaching. Vanaf 2006 heeft hij zich gespecialiseerd in de rol van luisteren bij communicatie, zowel op individueel als op organisatieniveau. Hij startte de website www.luistertest.com. een website waar iedereen zijn of haar luistervaardigheden kan testen. Ook ontwikkelde hij een luistervaardigheidsprogramma dat gevolgd kan worden als training. In 2013 ontving hij daarvoor de Listening Business of the Year Award van de prestigieuze International Listening Association (ILA), de enige mondiale organisatie die zich wetenschappelijk met luisteren bezighoudt. Rik Siere publiceerde diverse artikelen over luisteren, onder andere in het Nederlandse vakblad Communicatie en in Communication Director, het Europese magazine voor de communicatiesector. Hij is werkzaam als zelfstandig adviseur, coach en communicatiemanager. Vanaf 2012 is Rik Siere Manager Communicatie bij het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ). Daarvoor was hij onder andere Communicatiemanager bij Albert Heijn, Nederlandse Spoorwegen en AVRO. Voorafgaand aan deze functies was hij Account Director bij het communicatieadviesbureau Parter Novelli in Amstelveen waar hij leiding gaf aan de afdeling Corporate Communicatie. Hij stuurde accountteams aan en was eindverantwoordelijk voor de strategie en uitvoering van communicatieprogramma's. Daarnaast gaf hij trainingen op het gebied van communicatie, presentatie en mediacontacten. Hij heeft bijzondere ervaring in de sectoren voeding, gezondheid, farmacie, transport, media, publieke en zakelijke dienstverlening en financiën. Hij werkte voor uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder Cargill, Gemeente Den Haag, Gemeentewaterleidingen Amsterdam, Hak, Greenery International, ING Bank, Koningin Wilhelmina Fonds (KWF), KNMP, ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Novo Nordisk, Northwest Airlines en Pfizer.
Els Burger
Els Burger
Els Burger is organisatie-adviseur en al jarenlang actief luisteraar. Haar bureau Zinnige Zaken staat voor aandacht voor zingeving in een zakelijke context. Het is haar ervaring dat Actief Luisteren een belangrijke voorwaarde is voor Zin in je werk. Ze stimuleert het Actief Luisteren naar jezelf en anderen door het maken van een JUMP. (zie www.jumpmovement.com)
Rik Siere
Rik Siere

Video

Praktische informatie

Locatie

Landgoed de Horst, Driebergen
Landgoed de Horst De Horst 1, Driebergen

Routebeschrijving

Programma

18 november 2014
Masterclass 1: Prioritijd!
Ronald van de Buld

25 november 2014
Masterclass 2: Luisteren voor professionals
Rik Siere, Els Burger

2 december 2014
Masterclass 3: Doelgericht onderhandelen
George van Houtem

20 januari 2015
Masterclass 4: Dealen met de ander
Manon Bongers

27 januari 2015
Masterclass 5: Slimmer presenteren
Peter van Loevezijn

Voorwaarden

TIJD EN DATA
Elke masterclass start om 13.30 uur. Vanaf 13.00 uur verzorgen wij telkens een lunch voor alle deelnemers. Na afloop van de afsluitende masterclass organiseren wij een netwerkborrel.

Deelnamekosten
De deelnamekosten voor deze masterclassreeks bedragen € 1.395,- (excl. btw) per persoon, inclusief het boekenpakket t.w.v. € 112,80, al uw consumpties, lunches en de afsluitende netwerkborrel.

Annuleringsvoorwaarden
Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot drie weken voor aanvang van het programma kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Kortingen
Tip: dit programma is ook zeer geschikt voor marketingteams die zich klaar willen stomen voor het nieuwe marketing tijdperk! Wilt u met 3 of meer personen deelnemen aan dit seminar, stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

04 APR
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden