Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Leiderschap door navolging

Thomas voor ondernemers

E-book Epub Nederlands 2013 9789023929291
Niet meer leverbaar.
7,99

Samenvatting

Wat kun je als hedendaagse manager of ondernemer leren van een 15e-eeuwse monnik? Wat is de basisfilosofie achter je bedrijf en hoe helpt dat jou en je bedrijf om koers te houden? Hoe verbind je persoonlijk leiderschap met het leiden van een organisatie?

Keimpe de Vries gaat met de middeleeuwse kloosterling Thomas a Kempis op zoek naar de basis van leiderschap. Dat blijkt, verassend genoeg, vooral te zitten in het `navolgen. Het gaat om de persoonlijke zoektocht van de ondernemer of manager naar zijn eigen innerlijk en om de uitleg van wat de eigen organisatie nu zo bijzonder maakt de identiteitsvraag.
Leiderschap door navolging biedt in 25 compacte hoofdstukken veel stof tot nadenken over wat nu echt belangrijk is voor de ondernemer en zijn organisatie.

Het bevat ook een aantal praktische oefeningen en overdenkingen, die te gebruiken zijn in het zoekproces naar de eigen basis.

Specificaties

ISBN13:9789023929291
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:none
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:120
Druk:1
Verschijningsdatum:9-10-2013
Hoofdrubriek:Ondernemen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Keimpe de Vries

Keimpe de Vries (1959) is als organisatieadviseur en trainer/coach van managers werkzaam bij HanzeConnect, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen. Daarnaast is hij als zelfstandig begeleider van creativiteits- en veranderprocessen verbonen aan Adfo Movere te Groningen. In zijn werkzaamheden probeert hij de basisfilosofie van de organisatie te verbinden met haar visie, ambitie, strategie en activiteiten. Door consequent deze verbinding te leggen kunnen organisaties hun activiteiten echt verbinden met hun uitgangspunten. Ze worden daardoor geloofwaardiger voor hun klanten en medewerkers.

Andere boeken door Keimpe de Vries

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leiderschap door navolging