Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Agile voor Dummies

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789045352046
Direct te downloaden

Samenvatting

Er komt steeds meer druk te liggen op de implementatie van nieuwe software in je bedrijf - dat moet almaar sneller. 'Agile voor Dummies' helpt je daarbij: deze gids behandelt stap voor stap de tools en technieken van Agile Project Management en maakt het mogelijk om softwareprojecten zo snel mogelijk uit te voeren.

Dit boek geeft de praktische achtergronden om Agile te begrijpen en te benutten: het begint met de theorie, maar gaat al snel over op de praktijk. Ook legt het uit hoe je bekende valkuilen kunt vermijden. Met 'Agile voor Dummies' kun je de laatste ontwikkelingen ook in jouw bedrijf zo snel mogelijk toepassen.

Mark C. Layton, bijgenaamd 'Mr.Agile', is een organisatiestrateeg die is gespecialiseerd in het toepassen van informatietechnieken in bedrijven. Hij is voorzitter van het Agile Leadership Network in Los Angeles en ontving een certificaat van Stanford University voor zijn projectmanagement.

Specificaties

ISBN13:9789045352046
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Druk:1
Verschijningsdatum:15-5-2015
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Mark Layton

Mark C. Layton, MBA, CST, PMP, SCPM, ("Mr. Agile") is an organizational strategist and PMI certification instructor. He is the Los Angeles chair for the Agile Leadership Network and is the founder of Platinum Edge, Inc. Mark has MBAs from UCLA and National University of Singapore, is a Certified Scrum Trainer, PMP-certified, and recipient of Stanford University's advanced project management certification.

Andere boeken door Mark Layton

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Agile voor Dummies