Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Ubuntu!

Een inspirerend verhaal over de Afrikaanse traditie van teamwork en samenwerking

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2010 9789045865386
Direct te downloaden

Samenvatting

'In Afrika kennen we het begrip ubuntu - het diepgewortelde idee dat we alleen menselijk zijn door de menselijkheid van anderen; dat we, als we ook maar iets in deze wereld willen bereiken, mede afhankelijk zijn van het werk en de inzet van anderen.' Nelson Mandela

'Ubuntu!'vertelt het verhaal van een afdelingsmanager van een Amerikaans bedrijf die grote moeite heeft zijn afdeling goed te laten functioneren. Zijn medewerkers hebben een hekel aan hem en werken niet al te hard. Daarom maakt hij in de avonduren en weekends zelf maar het werk af. Op een zaterdag komt een van zijn beste mensen, een jonge Afrikaan, hem onverwacht helpen. Hij is degene die het begrip ubuntu introduceert en laat zien hoe je dat succesvol kunt toepassen in een bedrijf. Uiteindelijk wordt ubuntu op de hele afdeling ingevoerd en stijgt niet alleen de productiviteit, maar ook ieders plezier in het werk.

Specificaties

ISBN13:9789045865386
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:158
Uitgever:Mouria
Druk:1
Verschijningsdatum:26-6-2012

Expertrecensies (1)

Wim Oolbekkink | 20 januari 2011
Typ ubuntu in op de zoekmachine van je computer en er verschijnen tienduizenden hits. Helaas gaat het in alle gevallen over het open source besturingssysteem voor je computer. Hoewel, de filosofie van de makers van het besturingssysteem baseren hun product (dat tot stand komt door samenwerking tussen computerdeskundigen van over de hele wereld) op dezelfde Afrikaanse filosofie als Lundins en Nelsons nieuwe boek 'Ubuntu!Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Stephen Lundin

Steve Lundin is bestsellerauteur, filmmaker en spreker. Hij schreef Fish!, dat inmiddels is vertaald in ruim 30 talen en dat nog altijd hoog in bestsellerlijsten staat.

Andere boeken door Stephen Lundin

Over Bob Nelson

Bob Nelson, oprichter van Nelson Morivation Inc, heeft meer dan zeventien boeken gepubliceerd over zakendoen en management.

Andere boeken door Bob Nelson

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ubuntu!