Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Presenteren loont !

Van stress naar succes

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789082192612
Verkooppositie 7745
Direct te downloaden

Samenvatting

U komt ze massaal tegen: mensen die bang zijn om het podium te beklimmen. Professionals met grondige kennis en ervaring over hun vak. Geïnspireerde mensen die een boodschap hebben. Ze weten heus wel dat het zinvol is en belangrijk om een presentatie te geven. Dat ze iets te vertellen hebben, maar dat speelt geen rol meer als ze echt beseffen dat ze het podium op moeten om hun verhaal te doen.

Het idee om publiekelijk 'gezien' te worden, schrikt menigeen af. Een podium op gaan is letterlijk groter worden dan uw publiek. U staat hoger en daarmee schept u verwachtingen. Niet alleen schept u verwachtingen bij het publiek, maar vooral bij uzelf. En daar zit 'm de kneep. Een gewone presentatietraining leert u allerlei inhoudelijke zaken waar u op moet letten. Wat moet er in de presentatie? Hoe moet u staan? Hoe gebruik u uw stem? In een gangbare presentatietraining leert u niet om de podiumstress kwijt te raken. Er wordt slechts zijdelings aandacht besteed aan dit gedeelte van de presentatie. Jammer, want daar haken de meesten al af. Ze hopen dat een cursus die regels geeft hen leert om 'perfect' te presenteren en dat ze daardoor de angst kwijt raken. Als de angst er al is, dan veroorzaakt een gangbare training meestal nog meer stress, want er komt nog meer bij om op te letten dan er al was.

Marie-Jose Custers wil de lezer meenemen in de redenen die er zijn waarom we zo op zien tegen een podium en... wat er aan te doen is.
Ze geeft al jaren trainingen die de deelnemers leren om zich vrij te voelen op een podium. Ze heeft door haar ervaring alle soorten sprekers mee gemaakt. Haar overtuiging is dat authenticiteit het allerbelangrijkste is voor een spreker.

Dit boek bevat ervaringen van deelnemers, blogs over het onderwerp en tips voor de presentator die graag met een rustige hartslag het podium op wil...
En.... 'Presenteren loont! Van stress naar succes'.

Specificaties

ISBN13:9789082192612
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:63
Druk:1
Verschijningsdatum:5-3-2014

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

1. Inleiding
2. Waarom presenteren?
3. Nachtmerrie
4. Wat is stress?
5. Black out?
6. Falen
7. Schaamte
8. Het podium
9. Je verhaal
10. Taalgebruik
11. Je publiek
12. Luisteren
13. Applaus
14. Tips
15. Voorbeelden en verhalen...

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Presenteren loont !