Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Buigen als bamboe

Een weg naar zelfliefde en zelfcompassie

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789090346182
Direct te downloaden

Samenvatting

Een goed gevoel over jezelf hebben lijkt tegenwoordig steeds meer vanzelfsprekend. Jouw zelfbewustzijn spat op de sociale media van je profiel af. Of is dat de buitenkant? Ben je wel eens onzeker en misschien zelfs vaak? Doe je eigenlijk wel de dingen die echt bij jou passen?
Heb je jezelf lief, en handel je daar ook naar? Zou je meer zelfkennis willen hebben, maar weet je niet waar te beginnen?

In 'Buigen als bamboe' vertelt Annemarie Paol openlijk, eerlijk en kwetsbaar over haar lange reis van verstoorde eigenwaarde naar een liefdevol leven en een herstelde relatie met zichzelf.
Met warmte en wijsheid word je aan het denken gezet. Deuren naar aandacht en begrip voor wat bij jou leeft, gaan voor je open.

In dit boek passeert geweld, trauma, verlies, angst, bedrog en verdriet, maar tegelijk en bovenal gaat het over liefde. Dit is een liefdesverhaal. Voor jou. Zodat je niet meer wacht om van de mens te houden die je was, die je vandaag bent en die je nog gaat worden.

Specificaties

ISBN13:9789090346182
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:216
Druk:1
Verschijningsdatum:31-5-2021
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Annemarie Paol

Annemarie Paol (1967) is lichaamsgericht coach en trainer op het gebied van zelfliefde en zelfzorg. In haar praktijk en online begeleidt ze mannen en vrouwen die gezondere keuzes voor zichzelf willen maken. Ze is moeder van twee dochters en woont in Haarlem.

Andere boeken door Annemarie Paol

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Buigen als bamboe