Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Agile Scrum Foundation Courseware

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789401803588
Direct te downloaden

Samenvatting

Dit is een eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen gids voor iedereen die het Agility concept en het Scrum framework wil leren.

Het behandelt de onderliggende concepten en principes, samen met Scrumrollen en -verantwoordelijkheden, gebeurtenissen, artifacts en schalingsbenaderingen, evenals algemene praktijken en technieken.

- In plaats van lof te uiten voor Agility, concentreert het boek zich op het begrijpen van de ware betekenis ervan op een eenvoudige en consistente manier en bekijkt het de soorten projecten waar het werkt en waar dat mogelijk niet werkt. Dit fundament helpt je de weg te vinden in dagelijkse problemen in de echte wereld.
- Het boek is een complete gids voor de kern van het Scrum framework, gebaseerd op de Scrum Guide (editie nov 2017). Het behandelt alle rollen en verantwoordelijkheden, events en artifacts, met een korte sectie over het schalen van Scrum.
- Er is een hoofdstuk over eXtreme Programming, dat is gebruikt als excuus om een aantal van de belangrijkste Agile-werkwijzen en -technieken, zoals Test Driven Development en Pair Programming, op een geïntegreerde manier te verkennen.
- Het vierde hoofdstuk is een overzicht van de DSDM® methodiek, dat voornamelijk gericht is op de aanpak en het beheer van scope- en fixed-price contracten op een gestructureerde manier.
- In het laatste hoofdstuk is er een overzicht van Kanban en ScrumBan.
Dit boek is in lijn met het certificeringsprogramma van EXIN Agile Scrum Foundation.

Specificaties

ISBN13:9789401803588
Trefwoorden:Scrum, Agile Management
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:290
Druk:1
Verschijningsdatum:1-10-2018
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Frank Turley

Frank Turley is al meer dan vijftien jaar projectmanager. Hij is een PRINCE2® Practitioner, een Scrum Master en een PRINCE2®- en projectmanagementtrainer en -coach. Hij heeft een aantal PRINCE2®- en projectmanagementgerelateerde boeken geschreven en is vooral bekend in de PRINCE2®-wereld vanwege zijn werk voor het creëren van het meest populairste PRINCE2®-zelfstudie trainingsmateriaal.

Andere boeken door Frank Turley

Over Nader Rad

Nader K. Rad is auteur, spreker en adviseur over projectmanagement bij Management Plaza. Zijn carrière begon in 1997 en hij was betrokken bij veel projecten in verschillende industrieën. Hij heeft een groot aantal projectmanagementcursussen ontworpen, een aantal e-learningcursussen en hij heeft meer dan veertig boeken geschreven. Nader is consultant en was een officiële recensent voor PRINCE2® 2017, PRINCE2 Agile®, P3.express en EXIN Agile Scrum Master™.

Andere boeken door Nader Rad

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Agile Scrum Foundation Courseware