Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het informatieparadijs

Slimmer werken met minder informatie

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789461260123
Direct te downloaden

Samenvatting

Wordt u overspoeld met informatie? Leest u ook alles wat los- en vastzit? Stop met het consumeren van informatie alsof het fastfood is. En verspil geen tijd aan het zenden van informatie die niemand nodig heeft. Informatie is het nieuwe goud, maar hoe slim u ermee omgaat, bepaalt hoe succesvol u bent. Hoe u dat organiseert, leest u in dit nieuwe boek.

Ontdek hoe u moeiteloos waardevolle informatie selecteert en wordt u bewust van de invloed die u kunst uitoefenen met de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal.

'Het informatieparadijs' is een eyeopener voor iedereen die tijd wil besparen en effectiever wil communiceren. Guus Pijpers (auteur van onder ander Op informatiedieet, Slaap je slim en Informatiegedrag van mensen) helpt als directeur van Acuerdis mensen en organisaties om slimmer gebruik te maken van informatie.

Specificaties

ISBN13:9789461260123
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:175
Druk:1
Verschijningsdatum:1-6-2011
ISSN:

Lezersrecensies

3.8 van de 5
5 stemmen
2
1
1
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Guus Pijpers

Guus Pijpers is directeur van Acuerdis. Hij helpt mensen om slim en effectief met informatie om te gaan. Daarnaast is hij als associate professor in Information Behavior verbonden aan TiasNimbas Business School te Tilburg.

Andere boeken door Guus Pijpers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het informatieparadijs