Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De magie van de klik

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789490574598
Direct te downloaden

Samenvatting

U kent het gevoel wel: dat speciale moment waarop u iemand voor het eerst ontmoet, maar het lijkt alsof u elkaar al jaren kent. Het klikt! Of het nu gaat om verliefdheid, vriendschap of een professionele samenwerking, een klik maakt ons energieker, vrolijker en productiever. Het is een van de mooiste ervaringen die we kennen en toch begrijpen we vaak niet hoe het ontstaat.

In 'De magie van de klik' gaan de gebroeders Brafman op zoek naar de psychologie achter die onverwachte magie, onder andere in de neurobiologie, sociologie en communicatiewetenschappen. Ze beschrijven waarom de klik zo belangrijk is, en introduceren een aantal 'versnellers' waardoor men de kans op een klik aanmerkelijk verhoogt.

De Brafmans bewezen met het vorig jaar verschenen 'Onderstroom' al soepel en meeslepend te kunnen schrijven; ook nu presenteren ze de resultaten van hun onderzoek aan de hand van originele anekdotes en pakkende voorbeelden. Eenmaal opgepakt is het lastig weg te leggen.

Specificaties

ISBN13:9789490574598
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:223
Druk:1
Verschijningsdatum:14-11-2012
Hoofdrubriek:Psychologie

Expertrecensies (1)

De magie van de Klik
Bruno Fabre | 14 maart 2012
De titel is veelbelovend, de auteurs van gedegen opleiding. 'De magie van de klik' had een boek kunnen zijn over het maken van bijzondere foto's en de klik van het toestel op het moment suprême. Maar hier gaat het over menselijk gedrag en de zoektocht naar de klik tussen mensen onderling. Ori en Rom Brafman geven vooral een antwoord op de vraag hoe we de klik kunnen bevorderen. En het blijkt ineens binnen onze vermogen om een onbewust proces bewuster te kunnen uitvoeren.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ori Brafman

Ori Brafman is al zijn hele leven ondernemer en heeft onder meer een belangengroep voor gezondheidsvoeding opgericht. Hij heeft samen met Rod A. Beckstrom een netwerk van CEO's die werken aan goededoelenprojecten opgezet.

Andere boeken door Ori Brafman

Over Rom Brafman

De gebroeders Brafman vormen samen precies de goede combinatie voor spannende literaire non-fictie: de één, Rom, is wetenschapper, hoogleraar psychologie en praktiserend psycholoog. De ander, Ori, is bestsellerauteur (The Starfish and the Spider) en management-consultant. De broers hebben zo'n sterke band dat ze, naar eigen zeggen, elkaars zinnen afmaken en elkaar naadloos aanvullen tijdens het schrijfproces.

Andere boeken door Rom Brafman

Inhoudsopgave

1. Magie vinden
2. De kwetsbare gijzelingsonderhandelaar
3. De kracht van nabijheid
4. Als alles klikt
5. De verleiding van overeenkomsten
6. De zweethut en Nathans huiskamer
7. Natuurtalenten
8. Persoonlijke verheffing

Conclusie
Noten
Woord van dank
Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De magie van de klik