Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 95% korting
, , e.a.

Pakket Management Topics

Luisterboek Nederlands 2015 9787090003357
Verkooppositie 9999999131 dagen in de top 100
Niet leverbaar.
VOORDEEL - 95% korting

Samenvatting

De audio-cd reeks Management Topics biedt inspiratie bij het ontwikkelen van toporganisaties, ook wel high performing organisaties genoemd. Telkens selecteert Managementboek een topauteur die over een actueel onderwerp vertelt. U kunt de bijdrage van deze auteur vervolgens in een uur beluisteren.

Management Topics is inmiddels uitgegroeid tot een reeks voor managers die net even die extra ambitie hebben om van hun organisatie een toporganisatie te maken. Diverse topauteurs hebben inmiddels bijgedragen aan de reeks Management Topics en dat zal ook zo blijven. Want wij vinden dat in een reeks over toporganisaties uitsluitend topauteurs thuishoren.

Managementboek heeft 16 audio-cd's uit deze serie voor u geselecteerd. Het pakket bevat de volgende afleveringen:

1 Coachen in kritieke tijden - Marijke Lingsma
2 Ontwikkel uw eigen online netwerkstrategie - Menno Lanting
3 Leiders in cultuurverandering - Jaap Boonstra
4 De andere kant van organiseren - Joep Schrijvers
5 Coachen met competenties - Marijke Lingsma
6 Verkopen de nuchtere werkelijkheid - Michel Hoetmer
7 Duurzaam leiderschap - Sander Tideman
8 Hoe je een geboren leider wordt - Frank Schaper
9 Identiteit als cruciale factor voor succes voor merken - Paul Moers
10 Sturing die werkt - Coert Visser
11 De toekomst op de agenda - Philip Idenburg
12 Nooit meer strategiepijn - Leo van de Voort
13 Revitaliseer uw organisatie - Leen Zevenbergen
14 Een organisatie van vlees en steen - Mark Mobach
15 Vitaal veranderen - Steven ten Have
16 Van unit management naar multidimensionale organisaties - Hans Strikwerda

Let op: Er is een beperkt aantal pakketten beschikbaar en bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Specificaties

ISBN13:9787090003357
Taal:Nederlands
Bindwijze:luisterboek
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

4.3 van de 5
3 stemmen
2
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Menno Lanting

Menno Lanting ondersteunt organisaties om aangesloten te blijven op de snel veranderende wereld. Hij onderzoekt doorlopend hoe organisaties van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden kunnen transformeren. En hij beantwoordt de vraag welke organisatievormen, leiderschapskwaliteiten en business modellen daarbij nodig zijn. Menno Lanting schreef ‘Connect!’, dat in 2011 tot Managementboek van het Jaar werd verkozen. Daarnaast schreef hij ’Iedereen CEO’, ‘De slimme organisatie’, ‘Lead with a Tweet', ‘Olietankers en speedboten’, 'De disruptieparadox' en 'Het geheim van disruptie'.

Andere boeken door Menno Lanting

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard en wordt binnen het coachvak gezien al toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen. Centraal staat de alledaagse interactie in het hier-en-nu. Zij gelooft in het potentieel van mensen en in hun doorlopende ontwikkeling. Coachen gaat over leerprocessen, met het accent op 'leren van en met elkaar'. Lingsma is de pionier van systeemgerichte coaching. Ze schreef er het eerste Nederlandstalige boek over: Aan de slag met Teamcoaching (1999). Hierin combineert ze de praktische systeembenadering met haar passie voor de dynamiek van leerprocessen binnen organisaties. In de zomer van 2018 verscheen een hernieuwde en uitgebreidere versie van deze bestseller. Inmiddels heeft ze diverse succesvolle coachingboeken op haar naam staan. Haar opleidingsinstituut Coach Boulevard biedt coachopleidingen, erkende leergangen Individuele Coaching, Teamcoaching en Agile-lean teamcoaching, opgebouwd uit themagerichte eendaagse modules aan. Recent zijn ook korte opleidingen aan het aanbod toegevoegd, zoals Coachend Leiderschap 3.0 en Teamcoaching in een agile omgeving. De opleidingen zijn St!R- en NOBCO-geaccrediteerd alsmede CEDEO en Post-hbo erkend.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Over Joep Schrijvers

Joep Schrijvers studeerde Andragologie (veranderkunde) aan de Universiteit van Amsterdam. Hij begon zijn loopbaan in de automatisering en promoveerde in 1993 op een proefschrift over computer ondersteunde cursusontwikkeling. Hij was als trainer verbonden aan the Vision Web en de Baak. In 2002 schreef hij de wereldwijde bestseller ‘Hoe word ik een rat?’. Daarna verschenen van zijn hand ‘Het maandagmorgengevoel’ en ‘Het wilde vlees’. Joep Schrijvers put uit een twintigjarige praktijkervaring als adviseur, manager en wetenschapper op het gebied van organisatieverandering en leerprocessen in profit- en nonprofitorganisaties. Hij houdt zich bezig met kwaadaardige, irrationele en toevallige processen in organisaties. Sinds vijf jaar is hij schrijver en columnist van succesvolle, kritische boeken en artikelen over management, mens en maatschappij. Joep is daarnaast bezig met een langjarig, breed, historisch onderzoek naar het thema ‘Leiderschap’.

Andere boeken door Joep Schrijvers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Pakket Management Topics