Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 67% korting

Enneagram

Luisterboek

Luisterboek Nederlands 2007 9789058710789
Verkooppositie 559925 dagen in de top 100
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
29,95
9,95
VOORDEEL - 67% korting

Samenvatting

Bent u een perfectionist, helper, winnaar, individualist, observeerder, loyalist, optimist, leider of een bemiddelaar? Met dit Enneagram luisterboek - gebaseerd op het eeuwenoude enneagram - ontdekt u wat voor type u bent. Wat zijn uw sterke en minder sterke kanten? Waarom doet u wat u doet? Hoe reageren anderen op u en waarom?

In dit luisterboek praat Enneagram-autoriteit Rita van der Weck met negen verschillende hoogopgeleide professionals. Zij werken onder andere bij de politie, een verzekeringsmaatschappij en in de industrie. De professionals vertellen over samenwerken, communiceren, hun sterke kanten en hun valkuilen. Door te luisteren naar de oorspronkelijke en persoonlijke ervaringen van deze mensen, leert u zich te verplaatsen in mensen van een ander enneagramtype dan u en leert u een heleboel over uzelf. Met meer zelfkennis en mensenkennis kunt u beter samenleven en samenwerken, zowel thuis als op uw werk. U vergroot er u persoonlijke én u professionele effectiviteit mee.

Alle sprekers en spreeksters van dit luisterboek zijn echt bestaande mensen, ze spelen niets na. Hun antwoorden zijn niet door Rita ingefluisterd: zij geven hun eigen oorspronkelijke reactie op vragen en laten daardoor een echt beeld zien van hun persoonlijkheid. Dat maakt dit luisterboek zo'n bijzonder en authentiek instrument om uzelf beter te leren kennen en de interactie met anderen te verbeteren.

Specificaties

ISBN13:9789058710789
Taal:Nederlands
Bindwijze:luisterboek
Druk:1

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Rita Capitein

Rita Capitein houdt zich vanuit haar bureau Eclectica bezig met organisatie- en persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Zij werkt al jaren succesvol met het enneagram en NLP in het bedrijfsleven als trainer en managementcoach. Eerder schreef zij met Daniel Ofman De kernkwaliteiten van het enneagram en met Cees de Voogd Je enneatype voorbij.

Andere boeken door Rita Capitein

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Enneagram