Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 88% korting
,

De Management Toolbox

Managementvaardigheden praktisch besproken

Audio-cd Nederlands 2006 9789077387382
10
Voormalig top 10Totaal 119 dagen
Evergreen646 dagen in de Top 100
Niet leverbaar.
VOORDEEL - 88% korting

Samenvatting

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van luisterend leren. Ú bepaalt wáár u luistert, wanneer en hoe lang. Als uw aandacht is afgeleid of u hebt iets niet helemaal begrepen, speelt u het fragment gewoon opnieuw af. U bent de regisseur van uw eigen leerproces.

Deze audio-cd reeks speelt in op de behoefte van velen om in korte tijd een aantal belangrijke managementvaardigheden onder de knie te krijgen. Vaardigheden die we iedere dag aanspreken: of het nu gaat om het houden van een presentatie, het voeren van onderhandelingen, het managen van conflicten of het optimaal functioneren in een team.

De samenstellers van de Management Toolbox hebben de meest gebruikte literatuur op de diverse gebieden als uitgangspunt genomen om de onderwerpen van diverse kanten te belichten. Na één uur beschikt u over de basiskennis en heeft u duidelijk voor ogen waar u op moet letten. Tenslotte wordt er verwezen naar diverse bronnen die u kunt raadplegen, mocht u meer over een bepaald onderwerp willen weten.

Alle bestanden zijn ook direct beschikbaar in uw downloadcenter: wel zo makkelijk als u de audioprogramma's ook wil beluisteren op uw telefoon of muziekspeler. Bij elk audioprogramma ontvangt u bovendien een PDF met de tekst.

De onderwerpen die in De Management Toolbox per deel worden behandeld zijn:

1. Coaching
2. Time management
3. Presenteren
4. Onderhandelen
5. Vergaderen
6. Conflictmanagement
7. Motiveren
8. Leidinggeven
9. Werken in teams
10. Besluitvorming

De pers is lovend over De Management Toolbox:

'De file kan niet lang genoeg duren' - Bizz

'De tien cd's behandelen elk een vaardigheid en worden duidelijk besproken door een mannelijke en vrouwelijke verteller. Geen droge kost bovendien, want er worden genoeg sprekende voorbeelden gegeven hoe je als manager leiding moet geven, conflicten kunt managen of hoe je medewerkers kunt motiveren of coachen.' - InFinance www.infinance.nl

Specificaties

ISBN13:9789077387382
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-cd
Aantal pagina's:600
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

3.9 van de 5
67 stemmen
18
28
16
4
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ronald Buitenhuis

Na de School voor de Journalistiek en een periode als freelance journalist heeft Ronald Buitenhuis enkele jaren bij een persbureau in Oost-Nederland gewerkt. Daarna was hij (eind)redacteur bij het Kluwer-tijdschrift ELAN, vakblad voor Directeuren en Commissarissen. Eind jaren negentig is het vaste dienstverband ingeruild voor zelfstandig ondernemerschap, onder meer met freelance (beurs)verslaggeving voor Business Update; het eerste beursprogramma op de Nederlandse televisie. Een logische vervolgstap was het freelance-eindredacteurschap bij RTL Z. De laatste jaren is geschreven pers de hoofdmoot van zijn activiteiten. Vaktijdschriften, kranten, boeken, interne communicatie... Daarnaast is Buitenhuis ook actief op het gebied van cd's en televisie.

Andere boeken door Ronald Buitenhuis

Over Marike van Zanten

Marike van Zanten (1961) is financieel-economisch journalist. Ze publiceerde de afgelopen jaren onder meer in Communicatie, ELAN, Het Financieele Dagblad, Intermediair, Management Scope en Slow Management over corporate governance, management, strategie & leiderschap en gender diversity. Zo is ze samen met Jos van Hezewijk verantwoordelijk voor de 'Top 50 machtigste vrouwen' in het blad Management Scope. Ook is ze redacteur van het e-zine Governance Update. Na haar studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, die ze in 1988 cum laude afrondde, was ze een jaar lang werkzaam bij Sijthoff Pers. Vervolgens was ze van 1991 tot en met 2002 verbonden aan ELAN, magazine voor directeuren en commissarissen, voor ze zich in 2003 zelfstandig vestigde.

Andere boeken door Marike van Zanten

Inhoudsopgave

CD1. Coaching
CD2. Time management
CD3. Presenteren
CD4. Onderhandelen
CD5. Vergaderen
CD6. Conflictmanagement
CD7. Motiveren
CD8. Leidinggeven
CD9. Teamwork
CD10. Besluitvorming

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Management Toolbox