Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Moeiteloos Helen

Vrede in jezelf

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551428
Direct te downloaden

Samenvatting

Moeiteloos Helen is een bewustzijnsmethode waarbij het uitgangspunt is dat wij al heel zijn. Er hoeft dus niets hersteld, veranderd of geheeld te worden, want er zijn bij ons ‘ontwerp’ geen fouten gemaakt.

Vanuit het besef van heelheid kunnen we makkelijker accepteren wat we voelen als er iets gebeurt wat we niet fijn vinden. Meestal gaan we op basis van oude overtuigingen daartegenin, wat verkrampingen geeft in het lichaam. Doordat de energie niet doorstroomt kunnen er blokkades en ziektes in het lichaam ontstaan. Vervolgens gaan we daar ook weer tegen in verzet. Moeiteloos Helen is een manier om in vrede en volledige acceptatie met jezelf in het leven te staan; dus in onvoorwaardelijke liefde. Dat heeft een diepe uitwerking op je lichaam. De vele oefeningen in dit boek geven je de gelegenheid om het direct te ervaren en bewustzijn te integreren in je leven. Je zult verwonderd zijn wat er verandert in jezelf, je omgeving, in de wereld en daar voorbij…

Specificaties

ISBN13:9789462551428
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:30-7-2019
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Marlon Brammer-Lohn

Sinds 2013 voert Marlon Brammer (1957) haar praktijk Inner Self Training in bedrijfsruimtes die ze huurt op basis van leegstandsbeheer. Dit doet zij bewust omdat het haar aanspreekt om elke keer op een andere plek opnieuw te beginnen. In de afgelopen jaren heeft zij een groot netwerk opgebouwd in Nederland en in België. Vanaf 2016 hanteert zij vrije betaling voor al haar workshops, cursussen en individuele sessies. Op deze manier kan zij met haar kennis en ervaring zoveel mogelijk mensen bereiken en hen begeleiden naar een leven in harmonie en innerlijke vrede. In het bedrijfsleven heeft zij functies vervuld als bedrijfsjournalist/redacteur, communicatieadviseur in- en externe communicatie, crisismanager, procesmanager, projectleider en manager. Zij heeft opleidingen gevolgd op het gebied van (marketing)communicatie, journalistiek, projectmanagement, life coaching, hypnotherapie, mindfulness, cognitieve gedragstherapie en energetische healingsvormen. Haar interesse in kwantumfysica en kwantumbewustzijn is zeer groot. In oktober 2018 heeft zij haar boek 'Moeiteloos Helen, vrede in jezelf' in eigen beheer uitgegeven. In april 2019 is de 2e druk verschenen. Sinds 1981 is zij getrouwd en heeft twee volwassen kinderen.

Andere boeken door Marlon Brammer-Lohn

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Moeiteloos Helen