Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wat Wil Je Nou Eigenlijk Zeggen?

Je Bent Zoveel Meer Dan Je Hoofd Alleen

Audio-download Mp3 Nederlands 2022 9789462554665
Verkooppositie 4948Hoogste positie: 4948
Direct te downloaden

Samenvatting

Wat wil je nou eigenlijk zeggen, je bent zoveel meer dan je hoofd alleen... Iedereen heeft ermee te maken... communicatie.

Waarom? Omdat de verbinding met onszelf en anderen essentieel is voor ons bestaan. In contact met anderen kom je erachter in hoeverre je verbonden bent met jezelf. Dit heeft niets met zweverigheid te maken. Het is namelijk bepalend voor de wijze waarop je in het leven staat en met anderen omgaat.

Met dit boek heb je de sleutel in handen waarmee je de regisseur kunt zijn van jezelf en je boodschap. Door groeiend bewustzijn leer je jezelf en de ander steeds beter kennen. Je leert duidelijk en effectief communiceren.

Je krijgt meer zelfvertrouwen, blijft trouw aan jezelf én... kunt makkelijker loslaten. Hierdoor zal je energie weer gaan ‘stromen’. Niet alleen in jezelf maar ook in relatie met je familie, in de liefde, in vriendschappen en op zakelijk gebied.

‘Wat wil je nou eigenlijk zeggen’ zal je inspireren, raken en verrijken op het gebied van communicatie en in je hele zijn. Je bent namelijk meer dan je hoofd alleen.

INTERESSES
• Zelfvertrouwen
• Zelfliefde
• Bewustzijn
• Communicatie
• Persoonlijke ontwikkeling
• Vitaliteit
• Leren loslaten

Specificaties

ISBN13:9789462554665
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:7-1-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Pauline van Aken

Pauline van Aken is presentator, mediatrainer, presentatie- & communicatiecoach, en auteur. In haar eerste boek Wat wil je nou eigenlijk zeggen geeft zij de lezer inzicht in zijn manier van communiceren. Haar tweede en derde boek, 'Durf, leer en presenteer: zet jezelf neer', de studie-editie en uitgebreide versie, zijn gebaseerd op de expertise die van Aken opdeed in haar werk als mediatrainer en presentatiecoach. Verder bouwt ze ook op haar ervaring als presentator van o.a. SBS6 Hart van Nederland en Actie Nieuws. Haar stem is bekend, vooral bij de jeugdige kijkers van Nickelodeon. Pauline's vierde en tevens engelse boek heet: 'Present Yourself with Power, dare to shine'. De boeken van Pauline zijn een aanrader voor Leidinggevenden, Ondernemers, Presentatoren, Politici, Trainers, Advocaten, Docenten en vele anderen die zichzelf optimaal willen presenteren.

Andere boeken door Pauline van Aken

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wat Wil Je Nou Eigenlijk Zeggen?