Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Podcast

Jitske kramer

‘De coronapandemie is een reis waar we niet om gevraagd hebben’

'Een reis waar we niet om hebben gevraagd, met een reisgezelschap dat we niet zelf hebben uitgekozen.' Zo typeert Jitske Kramer de huidige pandemie. Haar reisadvies is: omarm en accepteer dat het nu eenmaal zo is. Kijk met een antropologische blik.

Karin de Zwaan | Aad Goudappel | 25 februari 2021

In de derde aflevering van de Boekenpraktijk gaat Willem van Leeuwen in gesprek met Jitske Kramer over haar boek Werk heeft het gebouw verlaten, waarin ze de coronacrisis beschouwt als cultuurshock. Praktijkgast is Jeroen Bartelse, algemeen directeur van TivoliVredenburg in Utrecht.

Hoe beleven we corona als mensheid? Kun je het vergelijken met een cultuurshock? Jitske denkt van wel. Jeroen Bartelse vraagt zich af hoe hij de medewerkers van TivoliVredenburg verbonden kan houden nu hun belangrijkste product wegvalt. Hoe werk je, zonder het verbindende eindresultaat (het concert), toch samen?

Over de Boekenpraktijk
De Boekenpraktijk is een podcast van Managementboek. Presentator Willem van Leeuwen onderzoekt elke twee weken samen met auteurs en praktijkgasten hoe de theorie van managementboeken aansluit bij de praktijk. De podcast vind je op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Soundcloud, YouTube of in je eigen favoriete podcastapp.

Over Karin de Zwaan

Karin werkt als marketeer bij Managementboek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden