Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Inspireer anderen met uw eigen boekentips

Managementboek biedt u als klant vanaf nu de mogelijkheid om eigen toplijsten te maken met uw aanraders. Denk aan een lijst met alle boeken die u afgelopen jaar las, of de boeken die u in uw carrière goed geholpen hebben. Vandaag delen we een aantal lijstjes die onze recensenten en auteurs maakten en leggen we u uit hoe u zelf aan de slag kan.

Karin de Zwaan | 5 mei 2022 | 2-3 minuten leestijd | 2 van 2 personen vonden dit artikel nuttig

Bent u een fervent (managementboeken)lezer en deelt u bij het koffieapparaat ook altijd uw leestips met collega’s? Of deelt u graag een boekenlijst met uw cursisten? Met de nieuwe boekenlijstjes op onze site deelt u uw tips nog makkelijker én met iedereen.

Managementboek directeur Kees Visser: ‘Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik een liefhebber van ranglijstjes. Een lijst van Rolling Stone met de beste 500 albums aller tijden bracht mij op het idee de klanten van Managementboek de mogelijkheid te bieden hun lijstjes met favoriete boeken te delen met andere lezers.’ Natuurlijk maakte hij ook zijn eigen Toplijst.

Inspiratie

Organisatieadviseur Rudy Kor recenseert al jaren boeken voor Managementboek, hem hebben we gevraagd zijn 10 meest opvallende boeken met ons te delen, wat resulteerde in deze Boekenlijst van een veellezer. Ook recensent Jan Hoogstra maakte een eigen lijst: De 10 meest opvallende boeken uit 100 recensies.

Auteur Henk Jan Kamsteeg gebruikt de boekenlijst Boeken die ik tijdens trainingen dienend leiderschap aanbeveel voor precies dat doel. Kamsteeg: ‘Geen trainer of spreker die zelf het wiel heeft uitgevonden. Allen laten wij ons inspireren door andere auteurs en sprekers. In trainingen en lezingen haal ik dan ook diverse inspiratiebronnen aan. Ere wie ere toekomt. Na afloop wordt mij vaak gevraagd, welke titels ik ook alweer aanraadde.’

Ook de Managementboek Redactie maakt gebruik van lijstjes in dit Online Magazine. Zo leest u hier de Longlist en de Shortlist voor het Managementboek van het Jaar 2022. En een overzicht van bestverkochte boeken in 2021.

Aan de slag

Heeft u er zin in? En de boeken al in gedachte die u wilt delen? Om uw eigen boekenlijst te maken heeft u een klantaccount nodig bij Managementboek.

  • Ga naar uw account en log in, of maak een account aan.
  • Open Boekenlijstjes, of klik hier om daar direct heen te gaan
  • Klik op de knop + Boekenlijst maken en volg de stappen om uw boekenlijst te vullen. U kunt boeken toevoegen, per boek aangeven waarom het op uw lijst staat of zelfs kiezen voor een genummerde lijst. Ook kunt u een inleiding en een slot toevoegen om context te geven aan uw boekenlijst.
  • Klaar? Vergeet niet uw lijst openbaar te maken voordat u hem gaat delen.

Boekenlijsten kunt u later altijd aanpassen of uitbreiden.
Veel plezier met samenstellen.

Over Karin de Zwaan

Karin werkt als marketeer bij Managementboek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

2
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden