Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Kick-Ass - Het ultieme handboek voor ambitieuze vrouwen

Een succesvolle carrière opbouwen, maar daarnaast ook nog tijd overhouden voor een fijn privéleven, dat wil toch iedereen? Hoe haal je het maximale uit jezelf en uit je leven zonder gestresst te raken? En hoe zorg je ervoor dat je dat ook op de lange termijn volhoudt, zonder op te branden? ‘Kick-Ass – Het ultieme handboek voor ambitieuze vrouwen’ belooft antwoorden. Een preview.

Hendrika Willemse-Vreugdenhil | 12 december 2022 | 2-3 minuten leestijd

Waarom genoegen nemen met een gewoon leven als je ook een buitengewoon leven kunt leiden? Dat is mijn motto. Ik weet als geen ander dat je met ambitie, discipline en doorzettingsvermogen uitzonderlijke resultaten kunt bereiken. Vaak zelfs tegen alle verwachtingen in. Maar ik weet ook dat dat behoorlijk uitdagend kan zijn!

Stevig en zelfverzekerd

Iedere vrouw verdient het om stevig en zelfverzekerd in haar schoenen te staan, succesvol te zijn en een fijn leven te hebben. Dat is de reden dat ik het boek Kick-Ass heb geschreven – mijn boek helpt ambitieuze vrouwen om dit te realiseren! Niet alleen voor de korte termijn, maar juist met het doel om blijvende verandering voor de lange termijn te bewerkstelligen.

Veel vrouwen voelen vaak wel dat ze meer kunnen en meer willen, maar vinden het toch lastig om de stap te zetten en voor een carrière te gaan. Ze zijn bang dat het moeilijk is te combineren met een gezin of ze laten zich tegenhouden door de mening van anderen. Hierdoor benutten ze niet hun maximale potentieel en dat is echt zonde.

Prioriteiten

Het kan lastig zijn om alle ballen in de lucht te houden zonder dat dit ten koste gaat van jezelf. Hoe stel je de juiste prioriteiten en zeg je met een goed gevoel nee tegen dingen, zodat je niet geleefd wordt door de agenda van anderen? Hoe zorg jij ervoor dat je ook toekomt aan de dingen die voor jou persoonlijk zo belangrijk zijn? Te vaak nog zie ik dat mensen zichzelf klein houden en te weinig initiatief nemen om het leven te bereiken dat ze graag willen leiden. Onzekerheid en de angst om te falen spelen hierbij vaak een rol. Maar we kunnen zoveel meer dan we zelf denken...

Compleet handboek

Kick-Ass is een compleet handboek. Het legt uit over welke praktische en mentale vaardigheden je moet beschikken om een succesvolle carrière op te bouwen en het beste uit jezelf te halen. Het boek helpt je om als professional het verschil te maken zonder gek te worden, volop in je kracht te staan en je niet snel uit het veld te laten slaan. Je ontdekt waar je goed in bent, zodat je vanuit jouw kracht kunt werken en leven. Je leest hoe je jouw ambities kunt realiseren, hoe je een sterke en positieve mindset kunt ontwikkelen, hoe je veel slimmer kunt werken, hoe je jouw energieniveau op peil houdt en hoe je jezelf krachtig kunt presenteren. Je leert ook hoe je moet omgaan met kritiek, tegenslag, perfectionisme en je eigen valkuilen.

Kick-Ass is bedoeld voor alle vrouwen die niet bang zijn om zichzelf te ontwikkelen en zich daarbij soms oncomfortabel te voelen. Vrouwen die leergierig zijn en de volgende stap willen zetten. Die serieus aan de slag willen om hun uitdagingen om te buigen naar iets positiefs. Vrouwen die goed in hun vel willen zitten en willen bruisen van de energie. Die in het nú willen leven, shit een plek willen geven en trots willen zijn op wie ze zijn!

Over Hendrika Willemse-Vreugdenhil

Hendrika Willemse-Vreugdenhil is spreker, high performance coach en voormalig topsporter. Ze werkte ruim 20 jaar in de techsector. Ze heeft haar eigen IT-bedrijf opgebouwd en met succes verkocht en bekleedde daarna directie- en managementfuncties bij verschillen techbedrijven.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Hendrika Willemse-Vreugdenhil
Kick-Ass

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden