Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Go for the show! - Succesvol worden door het uitoefenen van je passie

Anette Wijdom is Events & Lifestyle Expert en eigenaar van Fa Fa Int. Productions en Dance Academy The Hague Entertainment. Ze is iemand die haar leven lang haar passie volgde. Daarover schreef ze haar boek ‘Go for the show!’ Een preview.

Annette Wijdom | 29 november 2023 | 3-4 minuten leestijd

Waarom zou je iets met je passie moeten doen? Als kind had ik een droom. Hoe meer me werd verteld dat hierin geen realistische toekomst zat, hoe meer ik het wilde!

Ik vond alles verder saai en stom en heb echt wel geprobeerd om een ‘normaal’ bestaan op te bouwen. Maar daar werd ik niet gelukkig van. Dus probeerde ik altijd wegen te vinden die me dichter bij m’n doel brachten, om mijn droom te verwezenlijken. Dat was niet de makkelijkste weg maar wel de meest waardevolle.

Eigenheid

Iedereen wordt geboren met een eigenheid, het zaadje is geplant, maar kunnen we het nog herkennen en gaan we daar dan vervolgens iets mee doen? Als de drang groot is, je het heilige vuur in jezelf hebt aangewakkerd, komt het succes vanzelf. Alleen, ben je bereid om hiervoor offers te brengen? Ga je door waar een ander stopt?

Nadat mijn carrière op topniveau was geslaagd had ik een nieuw doel: ‘andere mensen dit ook gunnen’ dus ben ik een eigen opleidingsinstituut begonnen. Hierdoor heb ik veel (en niet de minste) mensen op hun levenspad mogen zetten, mogen coachen, ben ik vertrouwenspersoon geweest van grote beslissers en heb ik zelf educatieve vakken ontwikkeld. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen dit kan, elk op z’n/haar eigen vakgebied. Als iedereen bereid is om anderen te helpen, dan heeft niemand een probleem.

Memoires

Tijdens de coronapandemie spoorde journalist Karl Flieger mij aan om mijn memoires op te schrijven. Hij had me vaker geïnterviewd en zei: ‘Jij hebt zulke bijzondere dingen meegemaakt, schrijf ze nou eens op, ik weet zeker dat veel mensen het leuk vinden om een kijkje te krijgen achter de schermen en je een grote doelgroep hiermee kan helpen om ook hun droom te verwezenlijken.’

In het verleden had ik een column in een fitness-magazine. Ik  interviewde artiesten over wat zij deden aan sport en gezondheid en heb Forbes Magazine Nederland helpen opbouwen.Als President Forbes Lifestyle schreef ik ook voor dit prestigieuze magazine. Ik vond schrijven dus altijd heel leuk en ging aan de slag.

Omdat ik veel in Monaco heb gewerkt, ook met/voor Z.D.H.-prins Albert II, konden deze verhalen niet achterblijven. Ik schreef een mail om te vragen of ik hierover mocht schrijven en als hij de verhalen okay vond of ik misschien om een voorwoord mocht vragen. Meteen al kwam het voorwoord. Wow, wat een vertrouwen!

Motivatie

Het is een tijdloos boek vol humor geworden. Altijd actueel, door de tips & trics voor succes die ik deel. Die beschrijf ik aan de hand van grappige backstageverhalen over bekende artiesten en de avonturen die ik in Monaco met de prins beleefde. Het boek zorgt voor positiviteit, inspiratie en motivatie en heeft al meerdere Bekende Nederlanders en Kunstenaars aangemoedigd. Een kunstenaar uit Zwitserland zei: ‘Ik was helemaal ingekakt maar na het lezen van dit boek kreeg ik weer inspiratie en ben weer gemotiveerd.’

Mijn missie is geslaagd. Door dit boek kan ik veel meer mensen met een passie bereiken, stimuleren, inzichten en positiviteit geven.

H.K.H. Margarita Prinses de Bourbon de Parme nam het eerste exemplaar in ontvangst in het bijzijn van Lee Towers, Catherine Keyl, Mary Borsato, e.v.a. BN’ers waardoor het veel media-aandacht kreeg, o.a. van de het AD, de Telegraaf, Shownieuws, Beau Monde RTL-Z, Story, Weekend, Privé.

Droom heerlijk weg bij leuke, waargebeurde avonturen en doe er je voordeel mee. Want als ik het kan, kan jij het ook!

Over Annette Wijdom

Annete Wijdom is al 34 jaar een autoriteit in de internationale dans- en entertainmentwereld, als eigenaar van een bedrijf dat onder meer diensten levert aan de evenementenbranche. De voormalig danseres, choreografe en balletleidster werkt eveneens als producent voor prestigieuze evenementen over de hele wereld en leidt haar jonge studenten op tot artiesten in de entertainmentbranche.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden