Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Sterker uit je burn-out! - 'De gereedschappen bij de hand'

Tegenslagen horen bij het leven. Je kunt er niet omheen, maar wel leren er op een gezonde manier mee om te gaan. Sterker nog... Je kunt je tegenslagen leren omarmen zodat je er beter en sterker uitkomt.

Alex Wit | 12 februari 2021 | 1-2 minuten leestijd

Regina van Amson leerde deze levensles met vallen en opstaan. In haar autobiografische boek Sterker uit je burn-out! vertelt ze daar open en eerlijk over.

Als je begint met Regina's boek vraag je je misschien af wat je raakvlakken zijn met een vrouw die in de jaren 50 geboren is in Suriname en daar haar jeugd doorbracht. Een ambitieuze jonge vrouw die aan het einde van haar tienerjaren alleen naar Nederland vertrekt om daar vrijheid en werk te vinden.

Maar al gauw word je meegezogen in Regina's verhaal. De obstakels die ze moet overwinnen in het hele andere Nederland van begin jaren 70. En de mijlpalen die ze bereikt met doorzetten en hard werken. Je ontdekt door Regina's verhaal hoe belangrijk het is trouw aan jezelf te blijven en goed voor jezelf te zorgen. Een waarheid die los staat van wie je bent en waar je vandaan komt.

Mooi en inspirerend zijn bijvoorbeeld de anekdotes over de bijzondere mensen en ‘toevallige' gebeurtenissen die op Regina's pad komen. Ze maken je als lezer bewust van de mensen en gebeurtenissen die een sleutelrol speelden, en nog zullen spelen, op je eigen levenspad.

Handig en praktisch zijn de tips die Regina vanuit haar praktijk als work-life balance expert en coach tussen haar levensverhalen strooit. Dat maakt haar boek -ook als je nog niet uit burn-out, stress, eenzaamheid, of schulden probeert te komen- een eye-opener.

Na het lezen van Sterker uit je burn-out! heb je de gereedschappen bij de hand waarmee je je leven in een positieve richting stuurt en de valkuilen op tijd herkent. Of... als je al in de valkuil gevallen bent: hoe je er weer gezond uitkomt.

Over Alex Wit

Alex Wit is freelance auteur.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden