Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

De kracht van de roze bril

Een boekje dat je laat zien hoe een blije eikel leeft, handelt en doet. Met een positieve levenshouding kunnen ze de hele wereld aan. Negatieve zaken gaan ze uit de weg, het draait enkel om positieve psychologie.

Sandra Kok | 20 juni 2014

In een verzameling verhaaltjes die toch ook wel weer op elkaar aansluiten vertelt de schrijver over de blije eikel. Over de aantrekkingskracht, leiderschap en ambitie, want dat heeft een blije eikel allemaal. Natuurlijk heeft een dergelijke levenshouding ook minpuntjes die een ‘normaal mens’ wel in ogenschouw neemt, een blije eikel schuift ze aan de kant.

Het is een boekje wat lekker wegleest. Het creëert metaforen naar het bedrijfsleven waardoor je mensen ineens anders gaat bekijken en wellicht ook begrijpen. Doordat het slechts zo’n 75 pagina’s telt is het geschikt voor iedereen en ieder moment.

Helemaal aan het eind geeft de schrijver nog een aantal pagina’s met tips hoe je iets meer een blije eikel kunt worden, want iedereen wil toch gelukkig en succesvol zijn!

Over Sandra Kok

Sandra Kok heeft na meer dan 25 jaar in het bedrijfsleven in 2010 haar vaste baan ingeruild voor het ondernemerschap. Ze is, samen met haar partner, actief op het speelveld van oude naar nieuwe werk-, denk- en leefstijlen met als doel huidige klantsegmenten te behouden, relaties te versterken en nieuwe doelgroepen aan te trekken.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden