Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Het nieuwe succes

Loopt het werk je oren uit? Ben je niet te stoppen terwijl je eigenlijk toch aan het einde van je latijn bent? Vraag je je af of je ooit nog uit de sleur van opstaan, ontbijten, naar het werk, werken, naar huis, avondeten, koffie drinken, tv kijken en weer slapen gaan komt?

Margreet Noordanus | 15 juli 2014

Dan neemt Arianna Huffington, oprichtster van het succesvolle Huffington Post, je in haar heerlijke boek ‘Het Nieuwe Succes – een toekomst vol kracht, wijsheid en evenwicht’, op liefdevolle en inzichtelijke wijze bij de hand. Door haar eigen ervaringen weet de schrijfster waar ze het over heeft. Haar wake up call was op het moment dat ze door oververmoeidheid viel en haar jukbeen brak. Oververmoeidheid door slaapgebrek! Slaapgebrek juist vanwege haar grote succes en haar prachtcarrière. Op eens vroeg ze zich af: is dit nu hoe succes voelt? Daarna is Huffington een nieuwe weg ingeslagen en zij heeft laten zien hoe je op een heel andere manier even succesvol kunt zijn. Zonder met je leven te spelen, zonder je kinderen niet te zien opgroeien en alsnog met heel veel succes. De methoden zijn even simpel als goed onderbouwd. In de vier delen Welzijn, Wijsheid, Verwondering en Vrijgevigheid geeft de schrijfster je heel veel mogelijkheden om direct succesvol te beginnen aan het ombuigen van de vernietigende snelheid van de moderne maatschappij en de enorme druk waaronder wij staan (door werk en moderne techniek). Dit alles is, als gezegd, zeer degelijk onderbouwd met recent onderzoek. De lijst met noten aan het einde van het boek is dan ook ongekend lang en interessant. Een prima register en 2 bijlagen completeren het boek. Vooral de 2 bijlagen, te weten: A Twaalf hulpmiddelen, apps en andere manieren om je te helpen gefocust te blijven en B Transcedente eerste hulp: twaalf hulpmiddelen en apps voor meditatie en mindfulness, geven je een ongelofelijke hoeveelheid aan keuzes en mogelijkheden om daadwerkelijk te gaan voor een toekomst vol kracht, wijsheid en evenwicht. Het is aan jou om de keuze te maken en hiermee aan de slag te gaan. Echter dit boek lezende zal je eens te meer beseffen dat de toekomst vol kracht, wijsheid en evenwicht in je eigen handen ligt. Schrijfster Huffington helpt je daarbij op inzichtelijke en heldere wijze opweg met dit geweldige boek!

Over Margreet Noordanus

Margreet Noordanus is coach en trainer. Ze is de drijvende kracht achter PaardenInzicht en verzorgt Coaching en Training met Paarden.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden