Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Show your work!

Veel zelfstandig werkenden (zzp-ers, kunstenaars , freelancers) worstelen met hun zichtbaarheid. Hoe laat je aan de wereld zien wie je bent, wat je doet, wat je nu werkelijk te bieden hebt en wat jouw aanbod voor meerwaarde heeft? Austin Kleon biedt zijn kennis in ‘Show your Work’ in hapklare brokken. Kennis die hij heeft opgedaan uit eigen ervaring en kennis die hij heeft opgedaan bij anderen.

Ruth Sinkeler | 5 augustus 2014

Het boek is uitgegeven in een handzaam en niet veel voorkomend vierkant formaat. De gele omslag maakt dat het boek direct je aandacht trekt. Het boek is ingedeeld in 10 zeer overzichtelijke hoofdstukken en Kleon wisselt de tekst afmet leuke bijpassende illustraties. De taal die Kleon hanteert is eenvoudig en humoristisch, wat het lezen erg prettig maakt. Het boek bevat zeer nuttige tips over hoe je je werk op een zo creatief mogelijke manier kan delen met de wereld. De tips komen zowel van Kleon zelf als van de mensen die hem geïnspireerd hebben. Het deed mij goed om erachter te komen dat ik veel dingen goed aanpak bij het opbouwen van mijn expertstatus en zichtbaarheid als ondernemer. Daarnaast heb ik weer leuke nieuwe creatieve ideeën opgedaan dankzij dit boek. Als kleine zelfstandige is het onontbeerlijk om jezelf te laten zien aan je doelgroep en aan de rest van de wereld. Dit boek leert je op een eenvoudige manier, met veel humor en goede praktische voorbeelden hoe je dat op een leuke, creatieve wijze kunt doen. Op een manier bovendien die ervoor zorgt dat het leuk blijft. Als je aan de slag gaat met het delen van je werk is dit boek beslist een aanrader. Het heeft een handig formaat en is vlotgeschreven. De nuttige inhoud wordt op een leuke manier gebracht en de illustraties in de tekst ondersteunen het geheel op een goede manier.

Over Ruth Sinkeler
Ruth Sinkeler is expert in Sexy Leiderschap en UBUNTU Leiderschap bij CLIPcoaching. Daarnaast is zij auteur van het boek Sexy Leiderschap. Zij geeft trainingen en lezingen op het gebied van leiderschap. Deze recensie werd mede mogelijk gemaakt door Claire’s Assistance.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden