Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Hoe je de beste versie van jezelf wordt - ‘Een cadeautje’

Alleen om de titel zou je ‘Hoe je de beste versie van jezelf wordt - En waarom je dat vooral niet moet willen’ al willen kopen. En nog leuker: de verwachting, die door de titel wordt gewekt, komt ruimschoots uit, zowel qua inhoud als qua toon.

Nienke van der Boom | 31 december 2021 | 1-2 minuten leestijd

Al lezend heb je het gevoel dat de schrijver zelf bij je aan tafel zit te vertellen en je oprecht wil helpen om na te denken over jouw eigen ontwikkeling. Raymond de Looze schrijft beeldend, relativerend en humoristisch over het streven naar perfectie. Hij stelt vragen die je aan het denken zetten over wat perfectie is, hoe het streven naar perfectie je in de weg kan zitten, maar ook hoe dit streven je juist iets kan brengen. Dit in combinatie met zijn prettige manier van schrijven, creëert ruimte waardoor je ontspannen naar je zelfontwikkeling kan kijken.

Compact

Hoe je de beste versie van jezelf wordt is een compact boekje dat opgedeeld is in drie delen. Eerst gaat de schrijver in op de vraag van de ondertitel: waarom je vooral niet de beste versie van jezelf moet willen worden. Vervolgens wordt in het tweede deel ingegaan op wat het je kan brengen om naar vooruitgang te streven. Ten slotte is er aandacht voor het houden van balans bij het stellen van doelen. In  het boekje worden verschillende thema’s aangestipt. Naast het stellen van doelen en het streven naar perfectie, komt ook het maken van keuzes aan bod.

Voldoen aan het ideaal

Hoe je de beste versie van jezelf wordt - En waarom je dat vooral niet moet willen is echt een cadeautje voor jezelf. Het zet je, met een glimlach, aan het denken over de ‘maakbare’ wereld, over je idealen, over groei en over kunnen zijn wie je wilt zijn. Het is een aanrader voor mensen die willen voldoen aan het ideaal, die de lat hoog leggen voor zichzelf, en ook voor hen die eindeloos dubben bij het maken van keuzes.

Over Nienke van der Boom

Nienke van der Boom is loopbaancoach.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden