Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Professionele video’s maken met je smartphone - ‘Hoge toegevoegde waarde’

Nog nooit heeft het lezen van een boek mij zo snel geld opgeleverd. ‘Professionele video’s maken met je smartphone’ van Geertje Algera heeft voor mij maar liefst twee doorbraken tot stand gebracht.

Fred Rutgers | 31 maart 2022 | 1-2 minuten leestijd

Professionele video’s maken met je smartphone heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eerste boekrecensie op video heb gemaakt. Bovendien heeft nog nooit eerder een boek mij zo snel extra omzet opgeleverd. Na het maken van die videorecensie maakte ik ook direct een paar promovideo’s voor mijn bedrijf . In vergelijking met een geschreven post op social-media leverde die video mij ruim 4,3 keer zoveel reacties op, en binnen 1 dag zelfs een nieuwe klant.

Opeens lukt het wel

Ik heb het al vaak geprobeerd, maar mijn video’s waren en bleven domweg vreselijk! Maar met het boek van Geertje Algera lukt het opeens wél. Algera heeft in de afgelopen jaren gewerkt voor diverse tv zenders waarvoor ze complete tv reportages maakt gewoon met haar mobiel. Opname, montage en uploaden allemaal heel simpel met haar eigen mobiel.

Geheimen

In dit boek verklapt ze al haar geheimen. Ze geeft praktische tips, en waarschuwt je voor alle valkuilen waardoor de lezer alle fouten die zij ooit zelf maakte niet meer hoeft te maken. Dat scheelt enorm! Om heel eerlijk te zijn dacht ik tijdens het lezen van het boek regelmatig; ‘eerst zien, dan geloven’. Nou ik kan je vertellen, mijn verwachtingen zijn ver overtroffen. Het kan echt, en als ik het kan…. Erg handig is ook dat de auteur ook veel handige tips geeft over welke software en apps (vaak gratis) het slimst zijn om te gebruiken. Je krijgt zelfs tips over welke video’s je het beste op welk platform kunt plaatsen. En nog beter, ook de tips over op welk tijdstip je het beste kunt publiceren blijken echt waardevol. Geertje, dank voor het schrijven van dit boek met hoge toegevoegde waarde!

Over Fred Rutgers

Fred Rutgers, Retailexpert en trendwatcher, helpt ondernemers en hun medewerkers om weer plezier te krijgen in hun werk en meer rendement en groei te realiseren. Dat doet hij via persoonlijke coaching, boeken en blogs. Hij wordt regelmatig gevraagd als spreker over deze onderwerpen.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden