Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Ondernemershout bestaat niet - Meer omzet als zelfstandig professional

Wat een fijn boek om te lezen! Echte topkwaliteit. Ik zou zelfs wel durven stellen dat het verboden zou moeten zijn om je als ZZP’er in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als je niet kunt aantonen dat je dit boek gelezen hebt.

Fred Rutgers | 20 oktober 2016 | 3-4 minuten leestijd

Voor het schrijven van een managementboek is Spaanbroek wel degelijk uit het juiste hout gesneden. Menig ander had zeker twee keer zoveel pagina’s nodig gehad om dezelfde hoeveelheid informatie over te dragen. Als ik een boek lees heb ik altijd een tekstmarker bij de hand om alle relevante info geel te markeren. Dit boek lijkt nu wel een kanarie, overal gele markeringen! De dichtheid van nuttige info en handige tips is zo groot dat je jezelf als collegaschrijver afvraagt of Spaanbroek soms een ander soort Nederlands ter beschikking heeft dan ik. Ieder woord is raak en de kennisoverdracht gaat sneller dan de meest leergierige leerling had durven hopen.

In Ondernemershout bestaat niet toont Linda Spaanbroek feilloos aan dat echte ondernemers beslist niet alleen geboren kunnen worden, maar ook kunnen worden gemaakt. Met hulp van dit boek kan iedere ondernemer van zichzelf een veel betere ondernemer maken.

Worstel jij als zzp’er om je hoofd boven water te kunnen houden? Heb jij passie voor je vak, maar vertaalt zich dat nog niet in voldoende omzet en rendement? Denk jij erover om je droom om succesvol ondernemer te worden maar te laten varen? Of ben je in snel tempo bezig om het geloof in je eigen kunnen als ondernemer te verliezen? Bestel dan vandaag nog dit boek! Zelf al kost het je je laatste euro. Dit boek geeft zoveel waar voor zijn geld, daar kunnen weinig andere boeken tegenop.

Spaanbroek helpt je stap voor stap op weg. Eerst leert ze je om op te staan waardoor je blikveld verruimt. Ze laat je ontdekken of je aanbod klopt. Weg met de traditionele marketing p’s! Een hongerige markt, daar moet je naar op zoek! En ze vertelt je simpel hoe je die kunt zoeken en vinden.

Daarna vertelt ze in eenvoudige, door iedereen uitvoerbare stappen hoe je jouw aanbod onder de aandacht kunt brengen van klanten die bij wijze van spreken snakken naar hetgeen jij te bieden hebt.

Hoe bepaal jij jouw doelgroep? Hoe trek je de aandacht van je doelgroep? Hoe win je het vertrouwen van je doelgroep? Hoe doorloop je de juiste stappen in de goede volgorde om uiteindelijk bijna onvermijdbaar tot een nieuwe opdracht te komen?

Als je dit boek hebt gelezen zullen de schellen je van de ogen zijn gevallen. Opeens lijkt het allemaal heel erg simpel en logisch. Gelukkig deed ik als ondernemer die al meer dan dertig jaar bezig is al heel veel goed, maar ook ik ben achteraf heel erg blij dat ik dit boek heb gelezen. Het heeft ook mij als doorgewinterde ondernemer een flink aantal nieuwe praktisch toepasbare tips gegeven en ik heb er bovendien een in mijn ogen geweldig verfrissende kijk op zaken aan over gehouden! Linda, dank dat je dit allemaal met ons hebt willen delen! Dit boek kan levens van mensen veranderen en dat is slechts weinig boeken gegeven! Ben jij ondernemer? Doe jezelf dan een plezier en bestel Ondernemershout bestaat niet vandaag nog, daar ga je zeker geen spijt van krijgen!

Over Fred Rutgers

Fred Rutgers, Retailexpert en trendwatcher, helpt ondernemers en hun medewerkers om weer plezier te krijgen in hun werk en meer rendement en groei te realiseren. Dat doet hij via persoonlijke coaching, boeken en blogs. Hij wordt regelmatig gevraagd als spreker over deze onderwerpen.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden