Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Wil jij meer tijd? - 'Toepassingen die je onmiddellijk kunt inzetten'

Met het boek Wil jij meer TIJD? Spaar je tijd door grip te krijgen op de manier waarop je outlook inzet om je communicatie te managen. De auteur geeft handige tips om slim gebruik te maken van de combinatie outlook, e-mail, agenda en taakplanning.

Geert Vandamme | 1 maart 2019 | 2-3 minuten leestijd

Wil je meer tijd? is ingedeeld in vier delen. Het eerste deel gaat in op relatief eenvoudige manieren om tijd te winnen en staat stil bij hoe je als gebruiker omgaat met informatie en taken. In het tweede deel gaat de auteur in op de structuur die je kunt inbouwen om met informatie om te gaan. Deze tips geven richting voor de manier waarop je met alle digitale informatie omgaat, en dus niet enkel met e-mail. Het derde deel staat stil bij reeds aanwezige functies in outlook die je slim kunt inzetten. Ten slotte gaat de auteur in het vierde deel in op hoe je smartphonefuncties kunt combineren met outlook. Elk hoofdstuk eindigt met een samenvatting en met de belangrijkste to do’s. Wie deze toepast haalt maximaal rendement uit dit werk.

Het zoeken wordt makkelijk gemaakt door én een gestructureerde inhoudsopgave aan het begin van het boek en een handige index met zoekwoorden op het eind. Het groot lettertype is functioneel. Het gebruik van kleuren komt tegemoet aan de leesbaarheid. De printscreens van outlook die je gidsen in het aanpassen van de instellingen konden best wat groter weergegeven worden.

De auteur bundelt in dit werk meer dan tien jaar efficiëntietraining in managen van informatie die binnenkomt via de mailbox. Wil jij meer TIJD? is de weergave van een beproefde methodiek. Het is maximaal rendement behalen door het combineren van gedragstips met het slim inzetten van handvatten via beschikbare technologie.

Het boek is bedoeld voor iedereen die met digitale middelen communiceert en door slim managen van alle info en taken meer grip wil krijgen op zijn leven. Een werkboek, gepubliceerd in handig formaat. Je kunt er toepassingen in vinden die je onmiddellijk kunt inzetten en een antwoord bieden op ergernissen die je de wereld uit wilt.

Wie zich niet langer wil laten leven, niet constant met het gevoel wil zitten dat hij overspoeld wordt door mails en taken kan best wel iets hebben aan Wil jij meer tijd?

Geert Vandamme werkt in een voorziening voor mensen met fysieke beperkingen in Gits (West-Vlaanderen-België). Enerzijds als thuisbegeleider bij Volwassenen met aangeboren of verworven beperkingen, anderzijds als arbeidsbegeleider binnen dagbesteding bij volwassenen met een beperking.

Over Geert Vandamme

Geert Vandamme werkt in een voorziening voor mensen met fysieke beperkingen in Gits (West-Vlaanderen-België). Enerzijds als thuisbegeleider bij Volwassenen met aangeboren of verworven beperkingen, anderzijds als arbeidsbegeleider binnen dagbesteding bij volwassenen met een beperking.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden