Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Zelf zakelijke video's maken in 60 minuten - 'Warm aanbevolen'

Voor velen, net als ik, is het al een poosje duidelijk. We moeten aan de commerciële video's. Je hoort en ziet het steeds meer op vooral social media, video heeft veel meer impact dan gewoon een tekstboodschap. Maar dat is wél gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Fred Rutgers | 17 februari 2020 | 1-2 minuten leestijd

Ik zat er al een aardig poosje tegenaan te hikken. Ik wilde wel promovideo's maken, maar waar begin je? Hoe pak je dat handig aan zonder dat je gelijk veel geld en tijd moet investeren? Toen kwam dit boekje op mijn pad. Het is de auteur gelukt om de drempel enorm te verlagen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met behulp van dit boekje snel en simpel aan de slag kan. Het is mij met hulp van dit boekje ook gelukt, en ik ben echt niet de techie van de familie. De auteur neemt je gewoon stap voor stap aan de hand mee door het proces. Inmiddels maak ik met mijn iPhone al hele leuke filmpjes waar ik mij zakelijk helemaal niet voor hoef te schamen. Niet alleen lukt het mij nu dus om zelf opnames te maken en die gemakkelijk te bewerken, dankzij de waardevolle tips in dit boek trekken ze op social media ook echt de juiste aandacht. De auteur geeft namelijk ook tips over hoe je korte en krachtige filmpjes kunt maken die goed passen bij de verschillende kanalen. Ik weet nu dat je op Linkedin een ander soort filmpje moet hebben dan op Instagram. Tevens vind je in het boekje handige tips over welke doelgroepen je op de verschillende kanalen kunt bereiken.

Kortom, wil jij mee op de nieuwe trend van online zakelijke video's? Dan helpt Zelf zakelijke video's maken in 60 minuten van Pelpina Trip je in korte tijd naar een flitsende start. Warm aanbevolen dus.

Over Fred Rutgers

Fred Rutgers, Retailexpert en trendwatcher, helpt ondernemers en hun medewerkers om weer plezier te krijgen in hun werk en meer rendement en groei te realiseren. Dat doet hij via persoonlijke coaching, boeken en blogs. Hij wordt regelmatig gevraagd als spreker over deze onderwerpen.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden