Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

VrouwenZaken: Scheurkalender 2008

Uitdagende adviezen om je talenten te benutten

Scheurkalender (h) Nederlands 2008 9789063053024
10
Voormalig top 10Totaal 9 dagen
Voormalig top 100Totaal 131 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Dé scheurkalender voor vrouwen met ambitie. Deze scheurkalender geeft elke dag een uitdagend advies, een inspirerende uitspraak of een belangrijke know-how om uw talent beter te benutten. Ook zeer geschikt als relatiegeschenk voor bedrijven.

Vier succesvolle coaches hebben hun krachten gebundeld om de scheurkalender 'VrouwenZaken 2008' te schrijven. De kalender is gevarieerd van opzet met ieder kwartaal een nieuw hoofdthema: 'Mannen en vrouwen op de werkvloer', 'Doen wat je wilt doen', 'Doen wat je kunt doen' en 'Strategisch handelen'. De lezer krijgt niet alleen een kalender, maar ook een leidraad voor succes. Wat moet u bijvoorbeeld wel en niet doen bij salarisonderhandelingen? Wat zijn de stereotiepe gedragspatronen? Welke steeds terugkerende valkuilen vinden vrouwen op hun weg en hoe kunnen ze die vermijden?
Een keer per week leest u verder in het feuilleton welke waarden coaches aan het dagelijks leven van verschillende vrouwen hebben toegevoegd. Vrouwen moeten veel ballen in de lucht houden en slagen daar vaak uitstekend in.

Deze kalender prikkelt en daagt uit. Dagelijks een direct uitvoerbaar advies dat daadwerkelijk verschil maakt!

De winkelverkoopprijs van de scheurkalender 'VrouwenZaken' is 14,95. Bij afname van meerdere exemplaren gelden de volgende kortingen:

10-29 exemplaren 10%
30-99 exemplaren 15%
100-249 exemplaren 20%
250-499 exemplaren: 22,5%,
500 of meer exemplaren: 25%

Specificaties

ISBN13:9789063053024
Taal:Nederlands
Bindwijze:scheurkalender (H)
Aantal pagina's:366
Uitgever:Archipel
Druk:1

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Monic Bührs

Monic Bührs en Elisa de Groot hadden al zo'n 20 jaar ervaring met 'het spel in organisaties' toen zij in 1997 In Touch women resource management oprichtten. Dit bureau is gespecialiseerd in executive search en ontwikkeling van hoogopgeleide vrouwen. Daarnaast adviseren zij organisaties op het gebied van diversiteitmanagement en de doorstroom van vrouwen.

Andere boeken door Monic Bührs

Over Marianne van der Pool

Marianne van der Pool, Master Certified Coach, Registerpsycholoog arbeid en organisatie NIP en psychotherapeut, is partner in Van der Pool Consultancy. Ze geeft veel opleiding in coaching, is mentorcoach, supervisor en ICF assessor. Zij heeft verschillende boeken over coaching geschreven. Van der Pool is vanaf de negentiger jaren actief in het coachingsvak. Zij verzorgt voor de RINO Amsterdam de opleiding Coachen als Professie, die deel uitmaakt van het RINO Senior Certified Coach programma – een ICF Accredited Coach Training Program (ACTP). Daarnaast is zij een van de oprichters van CoachingSchool Amsterdam, waar zij onder andere programma's aanbiedt voor ervaren coaches die hun mastercertificering willen behalen en coachtraining voor leiders in bedrijven geven.

Andere boeken door Marianne van der Pool

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        VrouwenZaken: Scheurkalender 2008