Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Masterclassreeks

Psychologie voor managers in de praktijk

Versterk je persoonlijk leiderschap

Masterclassreeks met Manon Bongers

Masterclassreeks met Manon Bongers

Psychologie voor managers in de praktijk

Versterk je persoonlijk leiderschap

Met...

Manon Bongers Manon Bongers

Over deze masterclassreeks

Psychologie geeft een vernieuwende en heldere kijk op het gedrag van mensen. Leer hoe u twee boeiende terreinen combineert: leiderschap en psychologie.

Tijdens deze 5 masterclasses worden de belangrijkste theorieën uit de psychologie op praktische wijze vertaald naar uw rol als leider en leidinggevende.

Voor wie?
Deze persoonsgerichte psychologiemasterclass is bestemd voor iedere manager, directeur, lid managementeam die persoonlijke en professionele ontwikkeling wil stimuleren om het maximale in zichzelf en anderen naar boven te halen.

Resultaat?
• Meer inzicht in het gedrag van jezelf en anderen.
• Mensen constructief aanspreken op gedrag.
• Processen kunnen analyseren en hierop interveniëren.
• Leidinggeven vanuit vertrouwen.
• Balans tussen taakgerichte en mensgerichte aspecten.

Incompany
Managementboek biedt dit leiderschapsprogramma als incompany aan i.s.m. Bongers&Partners. Dit kan al vanaf 6 deelnemers. Heeft u interesse? Stuur ons dan een e-mail. Er is ook een speciaal eendaags programma beschikbaar voor een incompany programma. Zie hier voor alle informatie.

Boekenpakket bij deze masterclassreeks

Psychologie voor managers
Manon Bongers
Psychologie voor managers
30,50

Programma

08:30 ontvangst
09:00 start programma
17:00 einde programma start borrel
Module 1: Jouw invloed als leider (24 september 2020) Leiderschap valt of staat met de visie die u heeft, de richting die u op wilt en de waarden die u drijven. Met de juiste focus kunt u uw invloed in het leidinggeven vergroten. Module 2: Psychologie en leidinggeven (25 september 2020) Om effectief leiding te kunnen geven, heeft u een kader nodig. Een kader van waaruit u gerichter kunt kijken naar de kwaliteiten, valkuilen/overlevingsstrategieën en ontwikkelmogelijkheden van uw medewerkers. Module 3: Leidinggeven aan verschillende karakters (5 november 2020) Bij de ene medewerker gaat het leidinggeven u gemakkelijker af dan bij de andere. Hoe komt dat en wat kunt u hieraan doen? Module 4: Autonomiebevorderend leiderschap (6 november 2020) Onbewust herhaalt u oude vertrouwde relatiepatronen vanuit het verleden in het heden. Als u zich hier bewust van bent, ervaart u keuzemogelijkheden in het leidinggeven van NU! Module 5: Resultaat op de lange termijn (4 december 2020) Vanuit uw opgedane zelfkennis en uw versterkte zelfbewustzijn leert u gewenst gedrag te stimuleren en het geleerde te integreren in uw dagelijkse praktijk. Aan de hand van uw Persoonlijke Leidraad en een concreet actieplan kunt u uw ingeslagen weg vasthouden.

Sprekers

Manon Bongers
Manon Bongers
Manon Bongers is expert op het gebied van gedrag van mensen in organisaties. Ze is psychologie trainer, coach, therapeut en auteur van verschillende managementboeken. Manon is internationaal erkend opleider en supervisor in de Transactionele Analyse en gecertificeerd trainer in het Process Communication Model®. Sinds 2006 is ze eigenaar van Opleidingsinstituut Bongers & Partners.

Waarderingen

Inzichten verbeterd

maandag 13 juni 2016 | Dr. Wilma Mesker, Associate professor, Leids Universitair Medisch Centrum
Door het programma en de onschatbare ervaring van Manon, heb ik beter inzicht in het handelen van collega's.

Verwachtingen overstegen

vrijdag 10 juni 2016 | Fons van Rooij, Hoofd HR Servicebureau, RDW
Ik verwachtte een aanvulling te krijgen op eerdere theorieën, maar het programma oversteeg mijn verwachting ruimschoots. Manon stelt jezelf als persoon en je ontwikkelpunten gedurende het gehele progr

Nuttige opleiding

zaterdag 11 juni 2016 | Nico van Zutphen, Adjunct-directeur Interne Bedrijfsvoering , WOONopMAAT
Een nuttige opleiding als je bereid bent om in jezelf te investeren.

Praktische informatie

Locatie

Conferentiecentrum Drakenburg

Conferentiecentrum Drakenburg Dr.A. Schweitzerweg 1 3744 MG Baarn

Routebeschrijving

Programma

Module 1: Jouw invloed als leider (24 september 2020)
Leiderschap valt of staat met de visie die u heeft, de richting die u op wilt en de waarden die u drijven. Met de juiste focus kunt u uw invloed in het leidinggeven vergroten.

Module 2: Psychologie en leidinggeven (25 september 2020)
Om effectief leiding te kunnen geven, heeft u een kader nodig. Een kader van waaruit u gerichter kunt kijken naar de kwaliteiten, valkuilen/overlevingsstrategieën en ontwikkelmogelijkheden van uw medewerkers.

Module 3: Leidinggeven aan verschillende karakters (5 november 2020)
Bij de ene medewerker gaat het leidinggeven u gemakkelijker af dan bij de andere. Hoe komt dat en wat kunt u hieraan doen?

Module 4: Autonomiebevorderend leiderschap (6 november 2020)
Onbewust herhaalt u oude vertrouwde relatiepatronen vanuit het verleden in het heden. Als u zich hier bewust van bent, ervaart u keuzemogelijkheden in het leidinggeven van NU!

Module 5: Resultaat op de lange termijn (4 december 2020)
Vanuit uw opgedane zelfkennis en uw versterkte zelfbewustzijn leert u gewenst gedrag te stimuleren en het geleerde te integreren in uw dagelijkse praktijk. Aan de hand van uw Persoonlijke Leidraad en een concreet actieplan kunt u uw ingeslagen weg vasthouden.

Voorwaarden

Deelname aan dit programma van 5 dagen kost € 3.599,- (ex btw). Inclusief intakegesprek , het boek Psychologie voor managers, werkmap, werkmateriaal, locatiekosten, arrangement, exclusief eventuele overnachting.

Incompany
Managementboek biedt dit leiderschapsprogramma als incompany aan i.s.m. Bongers&Partners. Dit kan al vanaf 6 deelnemers. Heeft u interesse? Stuur ons dan een e-mail voor meer informatie en een concreet aanbod.

Ook interessant voor u"

06 DEC
Seminar
Hoe werk je gezamenlijk aan een maatschappelijke transitie waarin organisaties, bedrijven en overheid hun bijdrage leveren aan een leefbare toekomst voor iedereen? Beleidsmakers, proces- en hr-managers, organisatiedeskundigen, directeuren, leidinggevenden en controllers zijn hier dagelijks mee bezig. Krijg inzicht in een ander economisch model, durf positie te kiezen en geef vorm aan de purpose in je organisatie. Meer
595,-
19 MRT
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-
21 MRT
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden