Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Masterclassreeks

Psychologie voor managers in de praktijk

Versterk je persoonlijk leiderschap

Masterclassreeks met Manon Bongers

Masterclassreeks met Manon Bongers

Psychologie voor managers in de praktijk

Versterk je persoonlijk leiderschap

Met...

Manon Bongers Manon Bongers

Over deze masterclassreeks

Psychologie geeft een vernieuwende en heldere kijk op het gedrag van mensen. Leer hoe u twee boeiende terreinen combineert: leiderschap en psychologie.

Tijdens deze 5 masterclasses worden de belangrijkste theorieën uit de psychologie op praktische wijze vertaald naar uw rol als leider en leidinggevende.

Voor wie?
Deze persoonsgerichte psychologiemasterclass is bestemd voor iedere manager, directeur, lid managementeam die persoonlijke en professionele ontwikkeling wil stimuleren om het maximale in zichzelf en anderen naar boven te halen.

Resultaat?
• Meer inzicht in het gedrag van jezelf en anderen.
• Mensen constructief aanspreken op gedrag.
• Processen kunnen analyseren en hierop interveniëren.
• Leidinggeven vanuit vertrouwen.
• Balans tussen taakgerichte en mensgerichte aspecten.

Incompany
Managementboek biedt dit leiderschapsprogramma als incompany aan i.s.m. Bongers&Partners. Dit kan al vanaf 6 deelnemers. Heeft u interesse? Stuur ons dan een e-mail. Er is ook een speciaal eendaags programma beschikbaar voor een incompany programma. Zie hier voor alle informatie.

Boekenpakket bij deze masterclassreeks

Psychologie voor managers
Manon Bongers
Psychologie voor managers
27,50

Programma

08:30 ontvangst
09:00 start programma
17:00 einde programma start borrel
Module 1: Jouw invloed als leider (24 september 2020) Leiderschap valt of staat met de visie die u heeft, de richting die u op wilt en de waarden die u drijven. Met de juiste focus kunt u uw invloed in het leidinggeven vergroten. Module 2: Psychologie en leidinggeven (25 september 2020) Om effectief leiding te kunnen geven, heeft u een kader nodig. Een kader van waaruit u gerichter kunt kijken naar de kwaliteiten, valkuilen/overlevingsstrategieën en ontwikkelmogelijkheden van uw medewerkers. Module 3: Leidinggeven aan verschillende karakters (5 november 2020) Bij de ene medewerker gaat het leidinggeven u gemakkelijker af dan bij de andere. Hoe komt dat en wat kunt u hieraan doen? Module 4: Autonomiebevorderend leiderschap (6 november 2020) Onbewust herhaalt u oude vertrouwde relatiepatronen vanuit het verleden in het heden. Als u zich hier bewust van bent, ervaart u keuzemogelijkheden in het leidinggeven van NU! Module 5: Resultaat op de lange termijn (4 december 2020) Vanuit uw opgedane zelfkennis en uw versterkte zelfbewustzijn leert u gewenst gedrag te stimuleren en het geleerde te integreren in uw dagelijkse praktijk. Aan de hand van uw Persoonlijke Leidraad en een concreet actieplan kunt u uw ingeslagen weg vasthouden.

Sprekers

Manon Bongers
Manon Bongers
Manon Bongers is expert op het gebied van gedrag van mensen in organisaties. Ze is trainer, coach, therapeut, procesbegeleider en auteur van de managementboeken 'Psychologie voor managers' en ‘Dealen met je baas’. Zij is internationaal erkend opleider en supervisor in de Transactionele Analyse. Sinds 2006 is Manon eigenaar van Opleidingsinstituut Bongers & Partners, een organisatie gespecialiseerd in gedragsverandering. Uniek: de Praktijkgerichte psychologieprogramma’s ‘Coachen vanuit de positieve psychologie’, ‘Psychologie voor managers’ en ‘Psychologie op de werkvloer’ zijn gebaseerd op de boeken van Manon Bongers: 'Psychologie voor managers - leidinggeven aan verschillende karakters', 'Dealen met je baas - versterk je werkrelaties door inzicht in jezelf, je leidinggevende en je collega's' en ‘Coachen vanuit de positieve psychologie’ – hoe je gedrag leert begrijpen en beïnvloeden.

Waarderingen

Inzichten verbeterd

maandag 13 juni 2016 | Dr. Wilma Mesker, Associate professor, Leids Universitair Medisch Centrum
Door het programma en de onschatbare ervaring van Manon, heb ik beter inzicht in het handelen van collega's.

Verwachtingen overstegen

vrijdag 10 juni 2016 | Fons van Rooij, Hoofd HR Servicebureau, RDW
Ik verwachtte een aanvulling te krijgen op eerdere theorieën, maar het programma oversteeg mijn verwachting ruimschoots. Manon stelt jezelf als persoon en je ontwikkelpunten gedurende het gehele progr

Nuttige opleiding

zaterdag 11 juni 2016 | Nico van Zutphen, Adjunct-directeur Interne Bedrijfsvoering , WOONopMAAT
Een nuttige opleiding als je bereid bent om in jezelf te investeren.

Video

Praktische informatie

Programma

Module 1: Jouw invloed als leider (24 september 2020)
Leiderschap valt of staat met de visie die u heeft, de richting die u op wilt en de waarden die u drijven. Met de juiste focus kunt u uw invloed in het leidinggeven vergroten.

Module 2: Psychologie en leidinggeven (25 september 2020)
Om effectief leiding te kunnen geven, heeft u een kader nodig. Een kader van waaruit u gerichter kunt kijken naar de kwaliteiten, valkuilen/overlevingsstrategieën en ontwikkelmogelijkheden van uw medewerkers.

Module 3: Leidinggeven aan verschillende karakters (5 november 2020)
Bij de ene medewerker gaat het leidinggeven u gemakkelijker af dan bij de andere. Hoe komt dat en wat kunt u hieraan doen?

Module 4: Autonomiebevorderend leiderschap (6 november 2020)
Onbewust herhaalt u oude vertrouwde relatiepatronen vanuit het verleden in het heden. Als u zich hier bewust van bent, ervaart u keuzemogelijkheden in het leidinggeven van NU!

Module 5: Resultaat op de lange termijn (4 december 2020)
Vanuit uw opgedane zelfkennis en uw versterkte zelfbewustzijn leert u gewenst gedrag te stimuleren en het geleerde te integreren in uw dagelijkse praktijk. Aan de hand van uw Persoonlijke Leidraad en een concreet actieplan kunt u uw ingeslagen weg vasthouden.

Voorwaarden

Deelname aan dit programma van 5 dagen kost € 3.599,- (ex btw). Inclusief intakegesprek , het boek Psychologie voor managers, werkmap, werkmateriaal, locatiekosten, arrangement, exclusief eventuele overnachting.

Incompany
Managementboek biedt dit leiderschapsprogramma als incompany aan i.s.m. Bongers&Partners. Dit kan al vanaf 6 deelnemers. Heeft u interesse? Stuur ons dan een e-mail voor meer informatie en een concreet aanbod.

Ook interessant voor u"

17 MEI
Collegereeks
Tijdens de collegereeks Veranderkunde leer je de meerwaarde van veranderen, vernieuwen en verbeteren gelijktijdig in te zetten. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden