Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Brand New You

Rond de tafel over identiteit, imago en impact

Spel (h) Nederlands 2008 9789058714114
Voormalig top 100Totaal 5 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

'Maak een Loesjekaart over uzelf.' Of: 'Stel dat u tot wereldleider wordt uitgeroepen, welk probleem helpt u het liefst de wereld uit?' Of: 'Fantaseer een krantenkop voor het schandaal waarmee u de pers haalt.'

Dit zijn drie van de in totaal 108 speelse maar indringende en onthullende vragen uit 'Brand New You'. Ze maken van dit spel niet alleen een eye-opener, maar ook een ludieke, gezellige en o zo effectieve manier om uw leven een andere draai te geven!

Na het spel weet u wat uw kracht is, hoe u op anderen overkomt en hoe u uzelf op de meest authentieke manier presenteert. Tot slot maakt u aan het eind van het spel, duidelijke afspraken met uw medespelers (vrienden, familie of collega's) zodat u elkaar met zachte dwang helpt uw toekomstplannen ook echt te verwezenlijken.

Want die afspraken zijn nou net de garantie dat het niet alleen bij goede voornemens blijft. En dat maakt 'Brand New You' het enige spel in Nederland dat u het komende jaar concreet helpt uw wildste dromen waar te maken (with a little help from your friends …) en een nieuwe u te realiseren!

Specificaties

ISBN13:9789058714114
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:1-7-2008

Lezersrecensies

4.2 van de 5
6 stemmen
3
2
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Rutger Slump

Rutger Slump is Senior Program Director en Innovator bij leiderschapsinstituut de Baak met een focus op de menselijke kant van innovatie om aan een duurzame toekomst bij te dragen. Vanuit zijn ervaring in innovatietrajecten bij zowel profit- als non-profitorganisaties, en onderzoekswerk in innovatiehub Boston, begrijpt hij waarmee professionals en organisaties worstelen als het op vernieuwingskracht aankomt. Zijn werk kenmerkt zich door het samenbrengen van creativiteit, eenvoud in complexiteit en plezier in het proces om tot concrete resultaten te komen. Playfulness speelt hierin een centrale rol: het ontwikkelen van een omgeving voor jezelf en anderen om in goed samenspel morgen te creëren. Let’s play Innovation!

Andere boeken door Rutger Slump

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Brand New You