Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

DISC (Dynamic, Inspiring, Social or Correct?)

The game to determine your personal profile

Spel (h) Tweetalig 2015 9789082001525
Verkooppositie 4558Hoogste positie: 526
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

Welke gedragseigenschappen zijn typerend voor u? Bent u een doelgericht of direct persoon? Herkent u zich meer in inspirerend of invloedrijk? Ligt uw kracht in stabiliteit en sociaal gedrag? Of zijn correct en consciëntieus woorden die goed bij u passen?

Speel het DISC-spel in groepjes van minimaal 2 en maximaal 6 personen en bepaal zo uw eigen DISC-gedragsprofiel, en dat van uw teamleden. Kom erachter of u en uw team meer Dynamisch (rood), Inspirerend (geel), Sociaal (groen) of Correct (blauw) georiënteerd zijn.

DISC is een hulpmiddel bij uitstek om gedrag van mensen in kaart te brengen. DISC is hierbij een onmisbare analysemethode die u kunt helpen bij de ontwikkeling, het begeleiden, adviseren en motiveren van uw medewerkers. Hiernaast is het hulpmiddel bruikbaar bij het selecteren van sollicitanten of bij verandering van functie van uw huidige medewerkers. Naast het spelen van het DISC-spel, is het ook mogelijk om softwarematig, en dus objectief, het DISC-gedragsprofiel vast te laten stellen middels de DISC-gedragsprofielanalyse. Hiermee kunnen de gedragseigenschappen, individuele kwaliteiten en valkuilen van een persoon snel, doeltreffend en objectief in kaart gebracht worden.

Specificaties

ISBN13:9789082001525
Taal:Tweetalig
Bindwijze:spel (H)
Uitgever:Flecto
Druk:2
Verschijningsdatum:29-5-2015
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Neil Webers

Neil Webers is oprichter van en directeur business development bij FLECTO, specialisten in gedragsverandering. Hij heeft het concept Performance Behaviour ontwikkeld op basis van zijn jarenlange ervaring als adviseur bij verandertrajecten in nationale en internationale organisaties als SaraLee, FrieslandCampina, Greencore, Numico, PepsiCo, gemeenten en (semi)publieke organisaties zoals scholen, waterschappen en politie.

Andere boeken door Neil Webers

Over Gwen Engelen

Drs. Gwen Engelen is directeur-eigenaar van FLECTO, specialisten in gedragsverandering. Zij studeerde Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit van Twente en is als opleidingskundige betrokken geweest bij de totstandkoming van het concept en het boek Performance Behaviour, geschreven door de oprichter van FLECTO, Neil Webers. Sinds 2007 houdt Gwen zich bezig met het effect van gedrag op de prestatie van organisaties en ontwikkelt ze instrumenten en werkvormen om gedrag meetbaar te maken. Gwen is expert op het gebied van DISC-gedragsprofielen, hetgeen o.a. geresulteerd heeft in de ontwikkeling van het DISC-spel, als onderdeel van het boek Performance Behaviour.

Andere boeken door Gwen Engelen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        DISC (Dynamic, Inspiring, Social or Correct?)