Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Het Gelijkspel

Winnen door gelijk te spelen

Spel (h) Nederlands 2020 9789082720013
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Winnen door gelijk te spelen! Bij dit spel levert alleen een Gelijkspel tussen je eigenschappen je winst op. Dit spel kun je spelen als je niet lekker in je vel zit, je je onzeker voelt, conflicten altijd uit de weg gaat, altijd druk voelt om te presteren. Maar ook als je gewoon tevreden bent met jezelf en je jezelf nog beter wilt leren kennen en te weten hoe je heel bewust in balans kunt leven, werken of studeren.

Het Gelijkspel is dé update van Het Polariteitenspel!

Het Gelijkspel is een praktisch en doeltreffend instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Het biedt inzicht in jouw eigenschappen en jouw persoonlijke balans. Nieuw aan dit spel is het begrip: polariteit. Een polariteit is het gelijkspel tussen twee positieve tegenstellingen. Onze eigenschappen zijn in onszelf van nature als gelijkspel aanwezig. Zo is er geen eigenschap zorgzaamheid, zonder los te kunnen laten, geen empathie zonder voor jezelf op te komen, enz.

Elk samenwerkingsverband vormt een Polariteit. Door jouw talenten voortaan op deze manier in te zetten ontstaat een stevige natuurlijke basis, die het jou mogelijk maakt om in alle vrijheid keuzes te maken die bij je horen. Een nieuw evenwicht zowel in je leven als in je werk. Je neemt afscheid van het ‘moeten’ en je krijgt door Het Polariteitenspel het verrassende inzicht in een ontwikkelingsweg naar wie je ‘wilt’ zijn!

Het Gelijkspel leert je gelijkspel te spelen met jouw unieke pakket aan eigenschappen, bestaat uit 120 persoonlijke eigenschappen, verdeeld over 60 Gelijkspelkaarten en kent 4 verschillende spelvormen.

Het Gelijkspel is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van je talenten.

Specificaties

ISBN13:9789082720013
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Druk:1
Verschijningsdatum:22-12-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Fleur Mulder

Fleur Mulder is mede-auteur van het Junior Polariteitenspel en eigenaar van training- en coachingsbedrijf Het Polariteitenkabinet. Ze heeft zich na haar studie in Sociaal Pedagogische Hulpverlening en jarenlange ervaring als manager in de Sociale Hulpverlening, volledig gespecialiseerd in Polariteiten-coaching. In deze unieke methodiek integreert zij de inzichten en toepassing van Voice Dialogue, Karakterstructuren, Transactionele Analyse, Psychosynthese en Cognitieve Therapie (RET). Haar coaching is praktisch en doeltreffend en richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van de van nature aanwezige eigenschappen van haar cliënten. Het resultaat is inzicht in eigen kracht, onafhankelijkheid in denken en doen en plezier in privé en werk. Daarnaast traint zij met dit gedachtegoed samen met Danny Warbout deelnemers persoonlijk en in teamverband.

Andere boeken door Fleur Mulder

Over Danny Warbout

Danny Warbout is vanaf 1999 directeur-eigenaar van D’Artagnan Consultancy BV Den Helder, gespecialiseerd in training en coaching en is auteur van het boek ‘Topsport is HOOFDzaak’ (handboek mental coaching, 2008). Vanaf 2003 docent en co-trainer van Het Tiende Huis, Oranjewoud. Samen met Martin Beljon organiseert hij management- en teamtrainingen in binnen- en buitenland gericht op persoonlijke en teamontwikkeling. Danny Warbout heeft meer dan 30 jaar ervaring in training en coaching en begon zijn loopbaan als Hoofd P&O in de gezondheidszorg. Daarnaast was hij jarenlang als parttime docent in Strategie en HRM-beleid verbonden aan de Hogeschool te Alkmaar. Samen met zijn dochter Fleur (Sociaal-Pedagogisch Coach en Hulpverlener) geeft hij periodiek ééndaagse introductietrainingen met Het Polariteitenspel (zie www.polariteitenkabinet.nl).

Andere boeken door Danny Warbout

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Gelijkspel