Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Veertig Vileine Vragen voor Conflicten

Stop ronddraaien in circels: De antwoorden liggen in een hoekje!

Spel (h) Nederlands 2013 9789460800238
Niet leverbaar.

Samenvatting

Gezien het hoge aantal scheidingen, burenruzies en arbeidsconflicten zijn Nederlanders weinig conflictvaardig. Hierin kan snel verandering komen nu De CoachingCarrousel de 'Veertig Vileine Vragen voor Conflicten' heeft uitgebracht.

Een kaartspel met veertig vragen dat de spelers anders leert denken over ruzie en, door de uitwisseling met anderen, veel verschillende manieren om anders met conflicten om te gaan. Door de regiekaarten is het spel gemakkelijk te spelen, met of zonder begeleiding.

De CoachingCarrousel is opgericht door Francine ten Hoedt en Philine Spruijt en is een samenwerkingsverband van ervaren coaches of coaches met een bijzondere aanpak. Wij richten ons met name op conflictcoaching en het ontwikkelen van materialen om onszelf overbodig te maken.

Specificaties

ISBN13:9789460800238
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:5-4-2013
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Philine Spruijt

Samen met Francine ten Hoedt is Philine Spruijt oprichter van de CoachingCarrousel. Samen hebben zij meer dan 35 jaar ervaring als coach. Daarnaast geven ze presentaties en workshops, publiceren ze artikelen en boeken en ontwikkelen ze multimediale instrumenten voor individuen, teams of andere groepen en vakgenoten. Hun Veertig Vileine Vragenreeks omvat intussen zeven spellen en is sinds 2009 een groot succes.

Andere boeken door Philine Spruijt

Over Francine ten Hoedt

Francine ten Hoedt is conflictkundige en heeft sinds 1999 een eigen bedrijf, Hat Trick consultancy. Ze bemiddelt, coacht, traint en adviseert. Daarnaast is ze auteur van diverse boeken en artikelen op het gebied van mediation, conflictcoaching en communicatie en ontwikkelaar van leergangen, workshops en multimediamateriaal voor conflictbemiddelaars en coaches, zoals Spelen met Conflicten, Mediation in Beweging en Escalatie door de conflictbemiddelaar en de 'Vileine Vragen voor…' serie.

Andere boeken door Francine ten Hoedt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Veertig Vileine Vragen voor Conflicten