Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Het spel van goud

Spel (h) Nederlands 2017 9789462720862
Verkooppositie 2666Hoogste positie: 397
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Met dit spel, gebaseerd op het boek GOUD, heb je (bijna letterlijk) goud in handen. Het staat bol van prikkelende vragen en verrassende opdrachten die je helpen uitvinden waar jouw kansen liggen om je ambities te realiseren. Spelenderwijs beantwoord je vragen die er écht toe doen.

Je ontdekt, met hulp van je medespelers, je waarden en talenten: het goud in jou. Je potentieel wordt inzichtelijk en je persoonlijke kompas ontstaat als vanzelf. Zo breng je focus aan in je ambitie.

Dit anders-dan-anders spel is voor iedereen die zich op een speelse en verdiepende manier wil ontwikkelen. En dan hebben we het zeker niet over moeizaam en zuchtend aan de slag gaan met je ‘verbeterpunten’; we richten juist de aandacht op wat je nu al aan waardevols en moois in je hebt en hoe je dat verder kan versterken. We dagen je uit onder ogen te zien wat je tegenhoudt, en je werkomgeving partner in crime te maken bij de uitvoering van jouw plannen. Door de dynamiek van het samen spelen zet je op een luchtige en plezierige manier een stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Het spel is bij uitstek geschikt voor teams, intervisie- en trainingsgroepen en voor iedereen die houdt van doen, van ervaren, van spelen… en niet bang is voor een beetje diepgang en wat wezenlijke inzichten. Een bijzonder waardevol spel waar iedere speler gegarandeerd van groeit. Kortom: Een spel van GOUD!

Specificaties

ISBN13:9789462720862
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Druk:1
Verschijningsdatum:15-9-2017
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Anje-Marijcke van Boxtel

Anje-Marijcke van Boxtel is organisatiepsycholoog en werkt in alle hoeken van de wereld als thought leader in leiderschap en teamontwikkeling. Ze zet zich in om leiders en teams te helpen hun positieve impact en performance te vergroten, zowel in het bedrijfsleven als in de topsport. Haar speelveld vindt ze vooral in het bedrijfsleven, maar ze maakt ook graag uitstapjes naar de topsport ‘de praktijk van leiders aan de wal en in de Volvo Ocean Race ligt verbazend dicht bij elkaar’. Zij schreef ‘Goud, potentieelontwikkeling voor mensen en de organisaties waar zij werken’. In 2018 verscheen ‘A sea change, Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2017-2018’ met foto’s van Oswald Schwirtz. Organisaties begeleiden het beste uit hun mensen te halen, mensen begeleiden om het beste uit zichzelf te halen, dat is kortweg wat Anje-Marijcke van Boxtel doet. "Mijn passie ligt in het vertalen van de nieuwste wetenschappelijke inzichten naar de praktijk van het begeleiden van leiders, teams en organisaties. Vanuit dat perspectief ligt de praktijk van business leaders en die van big boat ocean sailors verrassend dicht bij elkaar. In a VUCA world it is all about learning and growing instead of ego and knowing’.

Andere boeken door Anje-Marijcke van Boxtel

Over Aveline Dijkman

Aveline Dijkman werkt als coach in haar eigen praktijk, DAT Coaching. Ze is Europees geaccrediteerd als Master Practitioner bij de NOBCO/EMCC.

Andere boeken door Aveline Dijkman

Over Heleen Draijer

Heleen Draijer is bestuurskundige en psycholoog en houdt zich bezig met talentontwikkeling vanuit haar bedrijf Later Is Allang Begonnen.

Andere boeken door Heleen Draijer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het spel van goud