Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Caleidoscopio cards (Spel)

A photo set for coaching and training

Spel (h) Tweetalig 2013 9789491552014
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

'Caleidoscopio Cards' is een verzameling foto's die bij coaching en training ingezet kan worden.

Beelden zijn een krachtig hulpmiddel. Ze helpen mensen om hun gedachten, emoties en feedback gemakkelijker te uiten. Zij kunnen ons helpen om betekenis te geven aan gevoelens en ze geven sterke associaties. Visuals blijven langere tijd in het geheugen dan gesproken woorden. Vooral in nieuwe groepen of teams zijn de kaarten een prachtig hulpmiddel om kennis te maken met elkaar. Daarbij kunnen ze een belangrijke rol spelen in het verwerken van gedachten en emoties.

De set 'Caleidoscopio Cards' bestaat uit 60 kaarten. De plaatjes hebben een grote verscheidenheid aan inspirerende onderwerpen zoals mensen, landschappen, objecten, dieren, situaties en emoties. Het materiaal waarvan de kaarten gemaakt zijn, garandeert dat de kaarten honderden malen gebruikt kunnen worden.

De kaarten zitten in een doos inclusief een boekje met suggesties voor gebruik in verschillende settings, voor groepen van verschillende grootte en voor een verscheidenheid aan gelegenheden. Het boekje wordt uitgevoerd in de talen Nederlands, Engels en Duits.

Specificaties

ISBN13:9789491552014
Trefwoorden:coaching, teams, training
Taal:Tweetalig
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:60
Druk:1
Verschijningsdatum:1-6-2019
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Annette Gisevius

Annette Gisevius faciliteert interculturele trainingen voor doelgroepen van alle leeftijden, inclusief docenten en trainers, met een focus op cultural awareness, culturele conflicten en experimenteel onderwijs voor niet-formeel volwassenen onderwijs.

Andere boeken door Annette Gisevius

Over Frauke Peter

Frauke Peter werkt als adviseur en coach met zowel organisaties en bedrijven (profit en non-profit) als ook met particulieren. Haar focus ligt op innovatieve leersettings, bedrijfsfacilitaties en het creëren van passende arbeid-mens relaties in organisaties (job crafting). Een van haar passies is het voortdurend creëren en aanpassen van methoden en tools, volgens de benodigdheden van de mensen waar zij mee werkt.

Andere boeken door Frauke Peter

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Caleidoscopio cards (Spel)