Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Veertig Vileine Vragen voor geluk

Stop ronddraaien in cirkels, de antwoorden liggen in een hoekje!

Spel (h) Nederlands 2016 9789492463067
Verkooppositie 4299
Niet leverbaar.
14,95

Samenvatting

Gelukkige mensen zijn gezonder, productiever en innovatiever. Gelukkige mensen zijn aantrekkelijk en maken anderen gelukkig.

Hoe gelukkig ben jij? Zie je geluk als een middel om je leven aangenamer te maken of als een doel van je leven? En hoe maakbaar vind jij geluk? De Veertig Vileine Vragen voor Geluk geven je handvatten om op een luchtige, vrolijke manier.

te kijken naar de rol die geluk in jouw leven en werk speelt. En of dat wel de rol is die jij wilt. Het spel bestaat uit veertig prikkelende vragen en zeven regiekaarten en is eenvoudig te spelen: je pakt een vraag en beantwoordt die. Vaak is niet het directe antwoord belangrijk, maar vooral het waarom. De beste resultaten krijg je als je de vragen open en onbevangen leest en beantwoordt, vooral de vragen die weerstand bij je oproepen. Belangrijk is, dat je iedere vraag en ieder antwoord ziet als een cadeautje om meer duidelijkheid te krijgen.

Je kunt de vragen in je eentje gebruiken of samen met anderen spelen. Als je ze samen met anderen speelt, heb je het meeste plezier en leer je er het meest van. Ook bij coaching en intervisie is het spel heel bruikbaar.

Specificaties

ISBN13:9789492463067
Trefwoorden:geluk, spel
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:47
Druk:1
Verschijningsdatum:9-9-2016

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Philine Spruijt

Samen met Francine ten Hoedt is Philine Spruijt oprichter van de CoachingCarrousel. Samen hebben zij meer dan 35 jaar ervaring als coach. Daarnaast geven ze presentaties en workshops, publiceren ze artikelen en boeken en ontwikkelen ze multimediale instrumenten voor individuen, teams of andere groepen en vakgenoten. Hun Veertig Vileine Vragenreeks omvat intussen zeven spellen en is sinds 2009 een groot succes.

Andere boeken door Philine Spruijt

Over Francine ten Hoedt

Francine ten Hoedt is conflictkundige en heeft sinds 1999 een eigen bedrijf, Hat Trick consultancy. Ze bemiddelt, coacht, traint en adviseert. Daarnaast is ze auteur van diverse boeken en artikelen op het gebied van mediation, conflictcoaching en communicatie en ontwikkelaar van leergangen, workshops en multimediamateriaal voor conflictbemiddelaars en coaches, zoals Spelen met Conflicten, Mediation in Beweging en Escalatie door de conflictbemiddelaar en de 'Vileine Vragen voor…' serie. Samen met Philine Spruijt is zij oprichter van de CoachingCarrousel.

Andere boeken door Francine ten Hoedt

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Veertig Vileine Vragen voor geluk