Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De OR op zak

Een handzame basis voor effectieve medezeggenschap

Waaier (l) Nederlands 2011 9789058714206
Niet leverbaar.

Samenvatting

Een handzame basis voor effectieve medezeggenschap
- Slimme, zinvolle checklists voor (beginnende) OR-leden
- Leer in korte tijd alles wat u nodig hebt om te starten in de OR
- Inclusief minicursurs 'Een sterk team bouwen'

OR-lid zijn geeft u de mogelijkheid daadwerkelijk iets te betekenen voor uw organisatie, uw collega's en uw persoonlijke ontwikkeling. In 'de OR op zak' vindt u concrete informatie en praktische tips om het OR-werk tot een succes te maken.

Aan bod komen de belangrijkste artikelen uit de Wet op de ondernemingsraden, tips voor invloedrijke medezeggenschap, handvatten voor prettig vergaderen en effectief samenwerken met elkaar, de achterban en de bestuurder.

U kunt de waaier gemakkelijk meenemen naar de vergadering, als inspiratie, geheugensteuntje en naslagwerk. De waaier is geschikt voor beginnende OR-leden, maatwerktrainingen voor nieuwe ondernemingsraden en meer ervaren OR-leden die een geheugensteuntje bij hun OR-werkzaamheden zoeken.

Specificaties

ISBN13:9789058714206
Taal:Nederlands
Bindwijze:waaier (L)
Aantal pagina's:26
Druk:1
Verschijningsdatum:2-4-2011
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Mirjam Boxen

Mirjam Boxen MHD is zelfstandig professional in leiderschapsvernieuwing. Als interim (programma)manager, spreker en change facilitator laat zij zien wat vernieuwend leiderschap inhoudt en maakt zij haar kennis praktisch toepasbaar voor leiders en organisaties. Mirjam is cum laude afgestudeerd in Veranderkunde en onderzoekt sinds zes jaar welke vaardigheden het verschil maken in succesvol leiderschap van nu.

Andere boeken door Mirjam Boxen

Over Linda van der Wal

Drs. Linda van der Wal is een gedreven en veelzijdige trainer, spreker en coach. Tijdens haar ruim 10 jaar ervaring heeft ze duizenden mensen geholpen om te schitteren in hun werk met praktische handvatten op het gebied kracht, zichtbaarheid en invloed. Door de combinatie van wetenschappelijke inzichten en een persoonsgerichte benadering zien deelnemers hoe ze invloed kunnen krijgen en tegelijkertijd trouw blijven aan zichzelf. Inzichten waarmee je direct aan de slag kunt. Naast het trainen schrijft zij graag blogartikelen en boeken. Zo is ze auteur van het boek 'Oude gewoonten, goede voornemens' en co-auteur van de waaier 'De OR op zak'. Als moderator helpt ze de denkkracht van groepen naar boven te halen, zodat goede ideeën elkaar ontmoeten en versterken. www.LindavanderWal.com.

Andere boeken door Linda van der Wal

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De OR op zak