Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 32% korting

Teamoverlegwaaier

Beweeg je team in 8 stappen van informeren naar inspireren

Waaier (l) Nederlands 2019 9789082995091
Verkooppositie 2213Hoogste positie: 402
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
44,95
30,95
VOORDEEL - 32% korting

Samenvatting

Wat is het belangrijkste communicatiemoment van jou en je team? Juist! Het teamoverleg. Het is het moment waarop je je team in beweging krijgt, waardoor werk efficiënter verloopt.

Hoe je je team in beweging krijgt met je teamoverleg? Met de Teamoverlegwaaier beweeg je je team van informeren naar inspireren. Wil je jouw teamoverleg efficiënter maken, waardoor je werkgeluk vergroot? Bestel ‘m vandaag nog.

Specificaties

ISBN13:9789082995091
Taal:Nederlands
Bindwijze:waaier (L)
Uitgever:Your Branding
Druk:1
Verschijningsdatum:21-3-2019
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Teamoverlegwaaier - 'Van harte aanbevolen'
Christel Deckers | 18 april 2019
Simpel toch vergaderen? Je maakt een agenda, stuurt die rond, of niet, je vergadert en daarna gaat iedereen doen wat er is afgesproken.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Teamoverlegwaaier - Beweeg je team in 8 stappen van informeren naar inspireren
Renate van Dijken 10 april 2019 Stel, je overlegt een uur lang met een klein team van 8 medewerkers, maar je ziet er weinig van terug op de werkvloer: omgerekend zijn er 8 werkuren, oftewel een hele werkdag, verloren gegaan. Met de Teamoverlegwaaier van Renate van Dijken krijg je je team écht in beweging. Een preview.

Over Renate van Dijken

Renate van Dijken (1979) zet zich met haar achtergrond in communicatiewetenschappen en als oprichter van Your Branding vol overgave in voor de missie van haar bedrijf: het transformeren van zakelijke communicatie. Dit doet zij enerzijds met trainingen, teamtrajecten en als ‘keynote speaker’, waar zij organisaties, teams en professionals beweegt in het communicatieveld van informeren naar inspireren. Anderzijds door het ontwikkelen van innovatieve communicatie tools. Het door haar ontwikkelde communicatiespel voor teams kwam onder de aandacht bij New York Times schrijver en leiderschapsexpert John C. Maxwell. Dit resulteerde in een samenwerking met de John Maxwell Team: een elite groep gecertificeerde consultants die met een op maat gemaakte versie van Renate’s communicatiegame organisaties wereldwijd verandert.

Andere boeken door Renate van Dijken

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Teamoverlegwaaier