Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

MasterClass Series Tom Peters, Harvey Mackay en Tom Hopkins (set van drie dvd's)

Dvd Nederlands 2008 9780000002013
Niet leverbaar.

Samenvatting

Deze set van drie dvd's bevat de masterclasses van de bestsellerauteurs Tom Peters, Harvey Mackay en Tom Hopkins. Iedere dvd is een boeiende kijkervaring door sterke sprekers en vele anekdotes. Ze bevatten informatie & tips over onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en succes en geven u inspiratie om dingen anders aan te pakken of te veranderen.

DVD Tom Peters
Top goeroe Tom Peters verschaft in deze masterclass op dvd inzicht in de invloed van grote veranderingen op instellingen en ondernemingen en - belangrijker nog - hoe in dit 'ontwrichte' tijdperk uit te (blijven) blinken. Naast een informatiebron kan Tom Peters met zijn energie en anekdotes zeker ook voor velen een inspiratiebron zijn.

DVD Harvey Mackay
Topspreker Harvey Mackay presenteert in deze masterclass op dvd op een toegankelijke manier twaalf praktische ideeën op gebied van management, marketing en verkoop, onderhandelen en persoonlijke ontwikkeling. Door de vele anekdotes boeit deze presentatie van minuut tot minuut, biedt praktische informatie en zeker ook inspiratie.

DVD Tom Hopkins
Wat u ook wil verkopen: huizen, financiële diensten, een idee of uzelf, de praktische tips op deze dvd van sales expert Tom Hopkins kunnen u goed van dienst zijn om het verkoopproces makkelijker te doorlopen en de deal professioneel te sluiten. Tom Hopkins is een van de bekendste verkoopexperts in de wereld. Hij schreef maar liefst twaalf boeken over 'sales' waaronder 'How to Master the Art of Selling' waarvan meer dan 1,5 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Overige informatie per dvd:
- Speelduur 48 min.
- Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
- PAL 16:9, DVD5, Stereo
- Directed by Clint Atterberry

Specificaties

ISBN13:9780000002013
Taal:Nederlands
Bindwijze:dvd
Uitgever:B-motion
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

3.5 van de 5
4 stemmen
1
1
1
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Tom Peters

Tom Peters is een Amerikaanse bestsellerauteur van managementboeken. Hij studeerde bouwkunde aan de Cornell University en haalde zijn MBA aan de Stanford Business School en promoveerde daar ook. Peters werkte onder andere in het Witte Huis en bij McKinsey & Company. Hij werkt vanaf 1981 als zelfstandig consultant. In 1990 benoemde het British Department of Trade and Industry (DTI) hem tot 'kwaliteitsgoeroe'.

Andere boeken door Tom Peters

Over Tom Hopkins

Tom Hopkins is de belichaming van verkoopsucces. Toen hij 27 jaar oud was, werd hij miljonair; vandaag de dag is hij directeur van zijn eigen bedrijf en verkoopt hij verkoopvaardigheden aan mensen die hun potentieel ten volle willen benutten in het leven. Dertig jaar geleden beschouwde Tom Hopkins zichzelf als een mislukking. Hij was na drie maanden met zijn studie gestopt en werkte de daaropvolgende anderhalf jaar in de bouw. Omdat hij dacht dat er een betere manier moest zijn om zijn brood te verdienen, werd hij verkoper en begon aan de moeilijkste periode van zijn leven. Zes maanden lang verdiende hij gemiddeld 40 euro per maand en raakte hij steeds dieper in de schulden (en in algehele wanhoop). Hij investeerde zijn laatste geld in een verkooptraining van vijf dagen die zijn leven voor altijd zou veranderen. De zes maanden daarna verkocht Hopkins voor meer dan een miljoen euro aan kleine, goedkope huizen. Toen hij 21 jaar oud was, won hij de bekende SAMMY-trofee van het Los Angeles Sales and Marketing Institute en begon hij records te vestigen die vandaag de dag nog standhouden. Vanwege zijn unieke gave om zijn enthousiasme voor het beroep van verkoper en de succesvolle technieken die hij ontwikkelde, over te brengen op anderen, begon Hopkins in 1974 seminars te geven. Al gauw trainde hij 10.000 verkopers per maand en werd hij bekend als 's werelds beste verkooptrainer. Tegenwoordig presenteert hij als directeur van Tom Hopkins International 75 seminars per jaar aan ongeveer 10.000 mensen uit de hele wereld. Hij is een pionier op het gebied van cursussen op geluids- en videoband, speciaal bedoeld voor mensen die seminars niet kunnen bijwonen of naderhand stof willen herhalen. Meer dan een miljoen mensen maken dankbaar gebruik van deze uitstekende banden, die onophoudelijk worden bijgewerkt en wordne gezien als de meest effectieve programma's voor verkooptraining die ooit zijn gemaakt. Tom Hopkins heeft zes andere boeken op zijn naam staan, waaronder de bestseller 'How to Master the Art of Selling', waarvan meer dan 1,2 miljoen exemplaren zijn verkocht, in 8 talen en 27 landen. Hopkins is lid van d eAmerikaanse National Speakers Association en een van de weinige mensen aan wie deze organisatie ooit de Council of Peers Award for excellence heeft toegekend. Hij opent als spreker veel congressen en is een veelgeziene gast op televisie en radio.

Andere boeken door Tom Hopkins

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        MasterClass Series Tom Peters, Harvey Mackay en Tom Hopkins (set van drie dvd's)