Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Eat that frog!

21 Great ways to stop procrastinating and get more done in less time

Gebonden Engels 2008 9781576754221
Niet leverbaar.

Samenvatting

Er is gewoon te weinig tijd om uw to do-lijstje af te werken. En dat zal nooit veranderen. Succesvolle mensen hoeven echter niet alles te doen. Zij leren zich te concentreren op de belangrijkste taken en zorgen ervoor dat deze gedaan worden.

Er is een oud gezegde; wanneer u iedere ochtend eerst een kikker eet, kunt u er zeker van zijn dat dit waarschijnlijk het ergste is wat u die dag doet. Het gebruik van 'eat that frog' als metafoor voor het tackelen van de meest uitdagende taak van de dag (waarschijnlijk de taak die u het liefste uitstelt, maar tevens de taak die u de meeste voldoening en succes geeft) laat u zien hoe u kunt inzoomen op deze taak/taken en hoe u uw dag het beste kunt organiseren. Dit gaat niet alleen sneller, maar u kunt ook de juiste taken van uw lijstje afstrepen.

Specificaties

ISBN13:9781576754221
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:130
Druk:2
Verschijningsdatum:15-2-2008
ISSN:

Expertrecensies (1)

Eat that frog!
Carla Verwijs | 26 februari 2008
De recensie van 'Eat that frog', het boek van Brian Tracy, ligt al veel te lang op afronding te wachten. Ik pak het boekje op, lees het door, blader nog eens in het boek en ga weer iets anders doen. Iets dat makkelijker is, maar wat minder voldoening geeft dan de afronding van deze recensie. Dit is nou net waar 'Eat that frog' om draait: we moeten ons uitstelgedrag aanpassen en die taken waar we zo tegenop zien meteen aanpakken.
Lees verder

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Brian Tracy

Brian Tracy is één van Amerika's beste zakelijke sprekers, een schrijver van bestsellers en een van de beste adviseurs en trainers ter wereld op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hij bereikt elk jaar 250.000 mensen met onderwerpen die variëren van persoonlijk succes en leiderschap tot effectief management, creativiteit en verkoop. Hij heeft meer dan vijfenveertig boeken geschreven en meer dan driehonderdvijftig educatieve audio- en videoprogramma's ontwikkeld. Veel van Brians werk is vertaald en wordt in tweeënvijftig landen gebruikt. Hij is samen met Campbell Fraser co-auteur van het 'Advanced coaching and mentoring'-programma en het 'Coaching excellence'- programma. Brian heeft meer dan 1000 bedrijven geadviseerd, waaronder IBM, McDonnell Douglas en de Million Dollar Round Table. Hij heeft persoonlijk meer dan twee miljoen mensen getraind. Zijn ideeën zijn bewezen, praktisch en werken snel. Zijn lezers, seminardeelnemers en coachingcliënten leren een reeks van technieken en strategieën die ze onmiddellijk in praktijk kunnen brengen om betere resultaten te behalen in hun leven en in hun carrière.

Andere boeken door Brian Tracy

Inhoudsopgave

Preface
Introduction: Eat that frog

1. Set the table
2. Plan every day in advance
3. Apply the 80/20 rule to everything
4. Consider the consequences
5. Practice the ABCDE method continually
6. Focus on key result areas
7. Obey the law of forced efficiency
8. Prepare thoroughly before you begin
9. Do your homework
10. Leverage your special talents
11. Identify your key constraints
12. Take it one oil barrel at a time
13. Put the pressure on yourself
14. Maximize your personal powers
15. Motivate yourself into action
16. Practice creative procrastination
17. Do the most difficult task first
18. Slice and dice the task
19. Create large chunks of time
20. Develop a sense of urgency
21. Single handle every task

Conclusion: putting it all together
Learning resources of Brian Tracy International
Index
About the author

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Eat that frog!