Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 39% korting

Projecten leiden (24ste druk 2008)

Paperback Nederlands 2008 9789000303007
Niet leverbaar.
VOORDEEL - 39% korting

Samenvatting

Projectmatig werken is populair, maar lastig in de praktijk. Welke methoden en technieken kun je het beste toepassen? In 'Projecten leiden' geven de auteurs antwoord op deze vraag. Het is een praktisch boek dat elke projectleider binnen handbereik moet hebben.

Specificaties

ISBN13:9789000303007
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:312
Druk:24
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Expertrecensies (1)

Projecten leiden
Jeffrey Goijers | 15 oktober 2009
In 'Projecten leiden' krijgt u verschillende methoden en technieken uitgelegd die u bij de uitvoering van een project kunt gebruiken. Ze zijn logisch gegroepeerd en worden gepresenteerd in hun onderlinge samenhang, zodat u dit boek kunt gebruiken om kennis op te doen van projectmatig werken én als naslagwerk bij de uitvoering van een project. Kortom een boek dat u snel een overzicht geeft van projectmatig werken en de daarbij te gebruiken methoden en technieken.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Geert Groote

Geert P. Groote is na zijn studie in de civiele techniek te Delft (1962) bij vele (internationale) projecten betrokken geweest. Sedert 1971 werkt hij als extern organisatieadviseur, trainer en projectmanager voor de (zakelijke) dienstverlening, industrie en de rijksoverheid. Hij was directeur van twee organisatiebureaus en heeft jarenlange ervaring op het vakgebied van projectmatig werken. Hij is thans coach en zelfstandig organisatieadviseur te Bussum.

Andere boeken door Geert Groote

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Projecten leiden (24ste druk 2008)