Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789001411060. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
, ,

Rapport over rapporteren

Op papier en digitaal

Paperback Nederlands 2015 9789001829995
Voormalig top 100Totaal 1 dag
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

'Rapport over rapporteren' is een al jaren zeer gewaardeerde methode waarmee studenten geheel zelfstandig professionele verslagen en (digitale) rapporten leren vervaardigen. Het is het enige boek over rapporteren in de vorm van een rapport.

Waarom kiezen voor 'Rapport over rapporteren'?
-voor allerlei opleidingen in het hoger onderwijs;
-geschikt voor zelfstudie;
-ondersteunende website.

Studenten in het hoger onderwijs kunnen zelf aan de slag met het boek (of e-book) en de bijbehorende website www.rapportoverrapporteren.noordhoff.nl. De website biedt rapportraamwerken en voorbeeldrapporten in het Nederlands, Engels en Duits. Door handige links en oefeningen kunnen zij bovendien hun taalvaardigheid vergroten. Uniek is dat het boek ingaat op digitaal rapporteren via de cloud en in de vorm van een professionele website.

Deze zevende editie is op een aantal punten aangepast. Het hoofdstuk over taalvaardigheid is uitgebreid en het boek bevat nu een extra bijlage waarmee een professioneel plan van aanpak kan worden opgesteld. Ook is het hoofdstuk 'Rapporteren 3.0' toegevoegd waarin studenten leren hoe projecten, stages en afstuderen kunnen worden gepresenteerd in de vorm van een website. Aan de ondersteunende website is extra studiemateriaal toegevoegd.

Op www.rapportoverrapporteren.noordhoff.nl is veel aanvullend studiemateriaal te vinden. Docenten vinden er bovendien aanwijzingen voor een optimale implementatie van het boek binnen de opleiding, een checklist voor het beoordelen van rapporten en suggesties voor het geven van feedback.

Specificaties

ISBN13:9789001829995
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:88
Uitgever:Noordhoff
Druk:7
Verschijningsdatum:9-1-2015

Expertrecensies (1)

Rapport over rapporteren
Annelies Bakelaar | 6 juni 2008
'Rapport over rapporteren' van Wim Hoogland en Roel Dik (5e druk) is een uitermate praktische en handzame methode die zijn succes inmiddels bewezen heeft. Dit boek is een boek naar mijn hart; ik ben zelf gebruiker geweest en vond het een verademing. Ook dit keer weer kan ik het een ieder aanraden! En waarom? Omdat het motto van deze methode is: voor de praktijk, door de praktijk.
Lees verder

Lezersrecensies

3.8 van de 5
6 stemmen
2
2
1
1
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Rapport over rapporteren