Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Microbiologische criteria - Editie 2019

Paperback Nederlands 2019 9789012404853
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Voedingsmiddelen moeten veilig zijn en van goede kwaliteit. Een van de belangrijkste parameters voor veilig voedsel is de microbiologische gesteldheid van het product. Levensmiddelen mogen geen schadelijke micro-organismen bevatten in hoeveelheden die een onaanvaardbaar risico voor de menselijke gezondheid vormen. Grenswaarden worden vaak vastgelegd in de vorm van criteria. In deze praktijkgids vindt u tabellen waarin wordt weergegeven welke criteria er zijn voor diverse micro-organismen en voor welke voedingsmiddelen deze criteria gelden.

Verder vindt u in deze praktijkgids een overzicht van micro-organismen en hoeveelheden die maximaal zijn toegelaten in producten en productgroepen. Al deze informatie wordt overzichtelijk gepresenteerd in tabellen waarin u kunt vinden welke criteria er zijn voor diverse micro-organismen en voor welke voedingsmiddelen deze criteria gelden. Daarnaast wordt de bron weergegeven zodat het terugzoeken van de originele informatie eenvoudig is.

Grenswaarden voor voedingsmiddelen worden vaak vastgelegd in de vorm van criteria. Criteria geven aan wat de acceptabele grenzen zijn waar binnen voedingsmiddelen geconsumeerd mogen worden. Criteria kunnen in verschillende stadia van het proces of voor het product gelden, zoals bij inkoop van de grondstoffen, tijdens het productieproces, aan het begin van de houdbaarheidsperiode of aan het eind daarvan.

Het boek Microbiologische criteria is bij uitstek geschikt voor kwaliteitsmanagers werkzaam in de levensmiddelenindustrie en voor medewerkers van kwaliteitsdiensten en laboratoria. Ook studenten en docenten vinden in deze gids veel nuttige en praktisch toepasbare informatie.

Specificaties

ISBN13:9789012404853
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:302
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:24-10-2019
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Microbiologische criteria - Editie 2019