Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , e.a.

Sdu Commentaar EVRM 2020-2021

Gebonden Nederlands 2019 9789012405492
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

In Sdu Commentaar EVRM worden het EVRM en de Protocollen artikelsgewijs becommentarieerd. In deel I worden art. 1 t/m 18 EVRM besproken, waar deel II art. 19 t/m 57 EVRM, Protocol 1, 4, 6, 7, 12, 13 en 16 en art. 39 Reglement EHRM bespreekt.

Sdu Commentaar EVRM is een gezamenlijke onderneming van diverse auteurs en staat onder redactie van prof. mr. J.H. Gerards (hoofdred.), dr. mr. B. van Bockel, prof. dr. Y. Haeck, dr. A.E.M. Leijten LL.M. MA en prof. dr. J. Meese. Per artikel vindt u een helder en praktisch, maar vooral diepgaand commentaar, geïllustreerd met diverse citaten uit de jurisprudentie. Tevens vindt u per artikel een actueel overzicht van literatuur.

De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur en alle andere professionals die in hun praktijk met het EVRM in aanraking komen. Sdu Commentaar EVRM sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken krijgt, worden het meest uitgebreid becommentarieerd. Redactie prof. mr. J.H. Gerards (hoofdred.) dr. mr. B. van Bockel prof. dr. Y. Haeck dr. A.E.M. Leijten LL.M. MA prof. dr. J. Meese

Specificaties

ISBN13:9789012405492
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:2530
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:24-12-2019
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Janneke Gerards

Janneke Gerards is hoogleraar fundamentele rechten aan de Universiteit Utrecht. Zij voert haar onderzoek uit in het kader van het universitaire onderzoekszwaartepunt Instituties voor Open Samenlevingen en het facultaire Montaigne Centrum voor Rechtsstaat en Rechtspleging. Haar onderzoek richt zich vooral op grondrechtenbescherming in het kader van het EVRM en de Europese Unie, op rechterlijke argumentatie en op de wisselwerking tussen nationaal en Europees recht.

Andere boeken door Janneke Gerards

Over Yves Haeck

Yves Haeck is docent mensenrechten aan de Universiteit Utrecht, Netherlands of Human Rights (SIM) en senior onderzoeker aan de Universiteit Gent, Vakgebied Grondwettelijk Recht en Human Rights Centre.

Andere boeken door Yves Haeck

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sdu Commentaar EVRM 2020-2021