Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

De (pro)actieve patroon

Succesvol opleiden en begeleiden van juristen

Paperback Nederlands 2021 9789012407083
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Het opleiden van net afgestuurde juristen tot volwaardige advocaten, is een heel belangrijk thema en de rol voor de patroon is daarbij van groot belang. Met De (pro)actieve patroon in de hand kan de (aankomend) patroon zijn aansturing van de stagiair voorbereiden, onderbouwen en verfijnen.

Het goed opleiden van jonge juristen is niet alleen belangrijk om het beste uit de jonge professional te halen maar het is ook een investering in de toekomst van het kantoor en de kwaliteit van de dienstverlening.

In deze derde geheel herziene druk krijgen patroons en iedereen die leiding geeft aan jonge juristen praktische tips en achtergrondinformatie over het succesvol begeleiden.

Specificaties

ISBN13:9789012407083
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:186
Uitgever:Sdu
Druk:3
Verschijningsdatum:20-8-2021
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Christ'l Dullaert

Christ’l Dullaert is directeur van Le Tableau B.V., een bureau voor interim-advocaten en kandidaat-notarissen. Zij is voorts columnist voor De Jurist (FD groep), jurylid van de Gouden Zandlopers en voorzitter van de Jury van de Patroon van het Jaar. In het najaar van 2021 verschijnt haar eerste roman (Zondeval aan de Zuidas). Dullaert is een ervaren (Harvard)onderhandelingstrainer. Zij schreef met Monique van de Griendt meerdere managementboeken. In 2012 schreef zij een boek over de toekomst van de advocatuur onder de titel ‘Yoga in je Toga’ (Sdu).

Andere boeken door Christ'l Dullaert

Over Monique van de Griendt

Monique van de Griendt is directeur en oprichter van Dialogue, een managementadviesbureaugespecialiseerd in leiderschap, samenwerken en vaardighedenontwikkeling. Van de Griendt is tevens een ervaren coach en mediator en publiceert regelmatig over management en mediation. Samen met coauteur Christ’l Dullaert schreef zij drie boeken.

Andere boeken door Monique van de Griendt

Over Marc Kraus

Marc Kraus is sinds 2016 werkzaam als Trainer en Coach bij Dialogue. Hij richt zich vanuit die rol vooral op de thema’s persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit en stressmanagement. Marc Kraus, jurist en fiscalist van huis uit, heeft zich gespecialiseerd in de juridische en de zorgsector. Het oplossingsgericht werken past hij binnen deze sectoren toe.

Andere boeken door Marc Kraus

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De (pro)actieve patroon