Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789013029734. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
, ,

Overeenkomsten in het internationaal privaatrecht en het Weens Koopverdrag

Gebonden Nederlands 2024 9789013173314
Nog niet verschenen, verwacht op 02‑01‑2024
68,50

Samenvatting

Geen andere uitgave biedt een zo complete en praktische behandeling van internationale overeenkomsten. Het verheldert IPR overeenkomsten (Rome-I) en het Weens Koopverdrag. Toegankelijk voor een breed lezerspubliek van juristen, niet-juristen en rechtswetenschappers.

De juridische ondergrond van het internationaal handelsverkeer wordt in toenemende mate gevormd door internationale verdragen en EG-verordeningen.

Overeenkomsten in het internationaal privaatrecht en het Weens Koopverdrag biedt een heldere praktijkgerichte behandeling van IPR overeenkomsten (Rome-I) en het Weens Koopverdrag. De titel is de enige in zijn soort die deze materie voor het voetlicht brengt onder een breed publiek van juristen, niet-juristen en rechtswetenschappers. Deze zesde editie onderschrijft het succes.

De uitgave is opgebouwd in drie logisch samenhangende delen. Het eerste deel biedt een commentaar op Rome-I. Deze verordening bevat de algemene verwijzingsregels voor het toepasselijk recht op internationale overeenkomsten.

Het tweede deel geeft verdieping in de vorm van verwijzingsregels voor de afzonderlijke soorten overeenkomsten. Ook diverse aanverwante onderwerpen komen hier aan de orde.

In het derde deel vindt u een uiteenzetting van het Weens Koopverdrag. Hierin staan de internationale koop- en verkoopovereenkomsten van roerende zaken centraal.

Specificaties

ISBN13:9789013173314
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:380
Druk:7
Verschijningsdatum:2-1-2024
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Overeenkomsten in het internationaal privaatrecht en het Weens Koopverdrag